Prima pagină » Cancan ultimă oră » Amna este schimbată total după divorțul de tatăl copilului ei. Ar fi dispusă vedeta să ierte infidelitatea?

Amna este schimbată total după divorțul de tatăl copilului ei. Ar fi dispusă vedeta să ierte infidelitatea?

15 iun. 2022, 18:29,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Au trecut 3 ani de când Amna a divorțat de tatăl copilului ei, dar este încă rezervată când vine vorba despre viața amoroasă și nu oferă prea multe detalii oamenilor. Totuși, aceasta a făcut câteva mărturisiri legate de schimbările prin care a trecut, după separarea de fostul partener de viață.

Amna a devenit o mamă singură din momentul în care a divorțat de fostul ei partener, iar acum se focusează extrem de mult pe creșterea băiețelului ei, David, viața profesională și cea amoroasă ajungând pe ultimul loc în lista ei de priorități. Cât de mult a schimbat-o divorțul prin care a trecut și este oare dispusă să ierte infidelitatea?

Amna și tatăl copilului ei au divorțat în vara anului 2019

După o căsnicie de 9 ani și o relație de 12 ani, Amna și soțul ei au decis că este momentul să meargă pe drumuri diferite. Deși, ca în orice situație, neînțelegerile au dus la această situație, cei doi au rămas în relații relativ bune de dragul celui mic. Acum, ea este mult mai înțeleaptă ajungând la vârsta maturității, iar cei 3 ani și-au spus cuvântul în dezvoltarea gândirii ei asupra anumitor aspecte.

După toate momentele grele prin care a trecut, artista recunoaște că s-a schimbat mult și a vorbit deschis despre lucrurile pe care ar putea și pe care nu ar putea să le ierte atunci când vine vorba despre o relație.

Ar ierta Amna infidelitatea?

Artista a vorbit despre mai puțin plăcute dintr-o relație și a recunoscut că ar putea să ierte infidelitatea, însă doar în anumite condiții. Ar ierta infidelitatea unui partener doar dacă ar vedea regret din partea lui și dacă ar mai exista și copii la mijloc.

„În principiu, cred că aș ierta foarte multe lucruri, aproape orice, atât timp cât s-ar purta niște discuții super mature și super asumate, dacă aș vedea în ochii omului regret și mi-ar da încredere că nu se va repeta. Spre exemplu, să zicem că suntem într-o relație de 10 ani și a „călcat strâmb”, dar îl văd că se tăvălește pe jos și că îi pare rău cu adevărat sau dacă la mijloc sunt 3 copii, e posibil să iert. Degeaba spunem că nu iertăm, dar putem să ne dăm seama că după 3-4 întâlniri cu 4-5 rătăciți că am pierdut un om care a greșit la un moment dat. Dau un exemplu, nu că aș fi pusă în situația asta. Odată cu vârsta se mai schimbă perspectiva. Consider că atunci când este comunicare se pot salva multe relații. Dar în ziua de azi oamenii nu mai repară, aruncă”, a declarat Amna pentru Ego.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *