Prima pagină » Cancan ultimă oră » Amna, despre experiența de la “Survivor România” 2021: „Niciodată nu apucam să stau cu mine”

Amna, despre experiența de la “Survivor România” 2021: „Niciodată nu apucam să stau cu mine”

29 ian. 2021, 23:30,
în Cancan ultimă oră

Carismatica artistă a făcut dezvăluiri despre eliminarea de la “Survivor România”, dar și și ce nu se difuzează la TV din filmările realizate pe platourile de filmare din Republica Dominicană. Amna a fost prima concurentă eliminată din cadrul reality show-ului difuzat la Kanal D, însă, nu a putut să revină imediat în România din cauza unor probleme de sănătate.

Din nefericire, nici acum nu se simte bine și se pregătește pentru operație.

Amna, despre experiența de la “Survivor România” 2021

La scurt timp după ce s-a aflat că Amna părăsește competiția, Lucian Barbu a fost nevoit să plece și el acasă din cauza unei accidentări la genunchi. Cântăreața de 36 de ani a ajuns în țară săptămâna aceasta și a acceptat să ofere un interviu impresionant despre experiența pe care a trăit-o în jungla din Republica Dominicană.

“Competiția aceasta a fost o provocare uriașă. Mă simt mai puternică acum, deși poate pentru telespectatori sau colegi nu am fost suficient de puternică. Mi-am depășit niște limite. Am învățat să stau cu mine, eram tot timpul într-o fugă continuă în București: telefoane, Instagram, Facebook, rețele de socializare. Niciodată nu apucam să stau cu mine”, a declarat artista pentru revista VIVA!.

Vedetei i-a fost extrem de dificil să stea departe de fiul ei și, pe când se afla pe platourile de filmare ale emisiunii, își reamintea una dintre declarațiile de dragoste pe care prințul său i le face. David Cristian va împlini șapte ani pe 12 august. Întrebată cum a primit băiatul vestea că ea pleacă în Dominicană:

“Nu a primit foarte bine vestea că voi pleca. Niciun copil nu este fericit că îi pleacă mama. Copilul meu este cea mai mare binecuvântare și bucurie. Seara, înainte să se culce, mai ales când simte că am avut o zi proastă, vine și îmi spune: «Mami, Dumnezeu nu putea să îmi dea o mamă mai bună că tine!» În momentul ăla încep să plâng de bucurie, îl iau în brațe și uit toate problemele”.

Amna, despre experiențele dificile din viața sa

“Da. Au fost momente dificile (n.r.: în timpul filmărilor pentru «Survivor România» ), dar am trecut cu optimism peste ele. Îmi amintesc că am renunțat la ratele de leasing la prima mașină, pe care am returnat-o, ca să reușesc să scot pe piață prima piesă. Însă la începutul carierei am renunțat la mine, la Andreea (n.r.: numele real al artistei), pentru a deveni Amna. Am dorit ca Amna să fie cunoscută. Acum am reușit să le aduc și pe Amna și pe Andreea în același brand. Când am început să scriu în română, lumea nu m-a perceput că pe un artist român (n.r.: Amna devenise deja un nume internațional). Atunci mi-am spus că nu mai am nimic de pierdut, că voi scrie din suflet și oamenii au înțeles cine sunt cu adevărat și ce fac. Când am adus-o și pe Andreea în percepția publicului, s-a construit întregul”, a mai dezvăluit cântăreața pentru viva.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`