Prima pagină » Cancan » Amna, despre dramele din viața ei. A trecut printr-un divorț urât și a suferit o operație complicată

Amna, despre dramele din viața ei. A trecut printr-un divorț urât și a suferit o operație complicată

09 dec. 2021, 10:31,
în Cancan

Artista Amna a fost greu încercată de viață, după ce a trecut printr-un divorț, dar și o operație la bilă care a speriat-o destul de mult. Îndrăgita vedetă este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, iar hiturile ei fac furori. În prezent, interpretei Amna îi merge destul de bine și în plan personal dar și profesional, dar viața ei nu a fost mereu una roz.

Frumoasa blondină Amna este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Cântăreața, care a participat și la Survivor, este acum o femeie împlinită și fericită, dar în trecut a încasat unele lovituri de la viață. Astfel, artista Amna s-a confruntat cu mari probleme de sănătate, după ce medicii i-au pus un diagnostic greșit. Totodată, cântăreața a trecut în urmă cu doi ani printr-un divorț care a marcat-o puternic.

Amna, divorț după nouă ani de mariaj

Amna divorț

Artista Amna a divorțat după 9 ani de mariaj

Deși au trecut mai bine de doi ani de la divorț, Amna încă nu a îngropat securea războiului cu fostul soț. Astfel, în 2019, Amna confirma despărțirea de soț și totodată tatăl copilului ei, după 12 ani de relație dintre care nouă de mariaj. Deși inițial ea a evitat să dezvăluie motivul rupturii, ulterior artista a lăsat să se înțeleagă că a fost înșelată de soțul ei. Totodată, chiar și după ce a divorțat, Amna a dezvăluit public că fostul soț și-ar fi dorit reluarea relației. Dar asta în situația în care bărbatul deja era într-o altă relație. Artista a postat pe Instagram un mesaj prin care lăsa de înțeles ce fel de caracter are fostul ei soț.

„M-ai sunat să vezi ce mai zic… Nu înțeleg de ce mă suni pe mine. Am văzut pe cine seduci. Sper să o iubești și ai tăi să o iubească. Sper să vă faceți viața voastră. Roata se întoarce mereu”, se arată în postarea Amnei de pe contul de Instagram.

Amna, operație imediat după Survivor

Dar lăsând la o parte divorțul care a marcat-o profund, Amna a trecut și prin momente de groază din cauza problemelor de sănătate. De asemenea, ea a avut de suferit mult și din cauza unui diagnostic greșit pus de medici. Astfel, la sfârșitul iernii, după participarea la Survivor, specialiștii au hotărât să o opereze, pentru a nu i se agrava starea de sănătate. În plus, mai apoi, artista a contractat COVID-19 și a petrecut zile bune în spital.

Chiar dacă a sperat că experiența Survivor îi va schimba viața, Amna nu s-a gândit că va avea de îndurat un adevărat calvar. Atunci, după mai multe serii de analize și investigații, medicii au decis să o opereze la bilă. Din păcate, după operație, situația s-a complicat pentru Amna, deoarece recuperarea a fost una de lungă durată. Și chiar dacă operația a avut loc în februarie, viața Amnei a revenit la normal abia la începutul toamnei.

Așadar, chiar dacă pentru Amna nu totul a fost roz, ținând cont de divorț, dar și de operație, acum artista este fericită și împlinită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *