Prima pagină » Actualitate » Amna are o siluetă de invidiat! Cum a reușit artista să scape de 4 kilograme

Amna are o siluetă de invidiat! Cum a reușit artista să scape de 4 kilograme

01 mart. 2024, 09:34,
în Actualitate

Amna are o siluetă de invidiat. Cântăreața este una dintre cele mai cunoscute din România și multă lume o apreciază pentru vocea frumoasa pe care o are, dar și pentru frumusețea ei naturală. Amna arată superb și nu își arată vârsta. Vedeta a dezvăluit care este secretul unei siluete perfecte.

Amna are o siluetă de invidiat!

Amna, în vârstă de 39 de ani, este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Fanii o apreciază pentru vocea ei extraordinară, dar și pentru frumusețea ei naturală. Amna arată superb, însă face eforturi pentru ca silueta ei să arate perfect.

Vedeta este și mamă, însă nici acest aspect nu se vede pe trupul său, fiind într-o formă deosebită. Însă, după cum spune și ea, nu mereu s-a lăudat cu siluet. Recent, cântăreața a mărturisit că în ultimele două luni s-a luptat cu kilogramele în plus.

„Beau ceaiuri după fiecare masă. M-am îngrășat 4 kilograme. Am avut o perioadă extrem de solicitantă, am făcut un tratament, am luat cortizon și am avut o retenție mare de apă. Managerul meu Marius Chină și Carmen Stoian, care se ocupă de concertele mele, mi-au pus multe concerte în luna decembrie, am muncit mult. Am mâncat foarte haotic în perioada asta în care am fost extrem de solicitată, am răcit foarte tare de câteva ori și a trebuit să iau cortizon și antibiotic“, s-a confesat Amna.

Cântăreața a precizat că pentru a slăbi s-a decis să nu mai mănânce iarna.

„Am avut o retenție foarte nasoală de apă, m-am îngrășat 4-5 kilograme și nu știam cum să  mai dau jos. Am început să fac tratamente corporale și să țin detox cu ceaiuri. După fiecare masă, imediat după ce mănânc, beau câte un ceai fierbinte care topește grăsimile. Seara nu mai mănânc și așa am reușit să dau jos 4 kilograme!”, a mai spus Amna.

Amna este o mamă grijulie și dedicată pentru fiul ei, David

Amna a plecat câteva zile în Spania, la căldură, de acolo de unde ne încântă cu poze în costum de baie. Cântăreața pare extrem de fericită și se simte foarte bine în pielea ei. Amna este și o mamă grijulie și dedicată pentru fiul ei, David. Ea a povestit că fiul ei răcea foarte des și până la urmă, după mai multe investigații corecte, a descoperit că suferă de astm.

„Pentru mine, David este puterea mea, este cel mai bun prieten al meu. Ne-am întors din Turcia. Am descoperit un astm pe bază de alergii care nu ne dădea pace și nu înțelegeam ce se întâmplă. Am făcut niște investigații și în țară, de-a lungul anilor răcea foarte puternic și nu înțelegeam de ce… I s-a activat acest astm pe bază de alergii, dar era alergic la ciocolată. Dimineața mânca cereale cu ciocolată, mânca foarte des ciocolată”, a menționat artista.

Acum, totul este bine și Amna face tot ce poate pentru ca fiul ei să fie cât mai bine îngrijit și să nu mai întâmpine probleme de sănătate. Amna are o siluetă de invidiat și a povestit cum a reușit să slăbească 4 kilograme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *