Prima pagină » Cancan ultimă oră » Amna a răbufnit după ce a fost acuzată că a mințit că are COVID-19: „Vă dau o veste nasoală, chiar și persoanele publice să îmbolnăvesc”

Amna a răbufnit după ce a fost acuzată că a mințit că are COVID-19: „Vă dau o veste nasoală, chiar și persoanele publice să îmbolnăvesc”

11 apr. 2021, 21:53,
Bianca Rebegea, în Cancan ultimă oră

Amna a răbufnit pe rețele de socializare. Vedeta a fost acuzată de internauți, că a mințit că are COVID-19. De aceea, a lăsat un mesaj tuturor celor care cred că a fost plătită, pentru a spune că este infectată cu temutul virus.

Amna trece prin clipe dificile. Din momentul în care a făcut publică informația, potrivit căreia a ajuns la spital din cauza infecției cu virusul SARS-CoV-2, vedeta a trebuit să răspundă unor acuzații nefondate. Acum, Amna se simte mai bine și se află acasă, în izolare, după ce medicii i-au oferit ajutorul de care avea nevoie.

Amna: „Nu înțeleg cât de bolnav să fii să crezi așa ceva”

Pe lângă mesajele de încurajare, Amna a primit și o serie de cuvinte dure. Cântăreața le-a dat imediat replica răutăcioșilor și s-a arătat surprinsă că există oameni care au o astfel de mentalitate.

„Ăsta este ultimul lucru pe care mi-l doream: să stau de vorbă despre așa ceva în momentele astea, dar efectiv, de ieri, de când am făcut postarea, numai „prieteni” de genul ăsta, printre mesajele foarte frumoase, sunt și acești oameni care nu cred că eu sunt bolnavă, care cred că totul e o înscenare. În primul rând, sunt niște acte care dovedesc asta, în al doilea sunt niște niște doctori care se ocupă de mine. Nu înțeleg cât de bolnav să fii să crezi așa ceva”, a spus Amna pe rețelele de socializare.

Amna: „Chiar și persoanele publice se îmbolnăvesc”

Artista le-a spus tuturor celor care o acuză că totul a fost o înscenare că nu le dorește să treacă prin ce a trecut ea, pentru că este cumplit.

„Vă dau o veste nasoală, chiar și persoanele publice să îmbolnăvesc. Vă vine să credeți sau nu, chiar și oamenii ăștia au probleme și vă datorăm o bucată din viața noastră, nu să fim falși și să se ne prefacem că tot timpul este totul roz. Ba din contră, eu în locul vostru aș aprecia sinceritatea și transparența. (…) Vă doresc multă sănătate, mai ales celor care pun la îndoială cuvântul meu. Vă doresc din tot sufletul să nu vă lovească acest COVID, pentru că nu aș vrea să simțiți cât de nasol este”, a mai spus Amna.

Și Andreea Esca a fost acuzată de internauți că a mințit

Nu doar Amna a intrat în vizorul internauților după ce s-a infectat cu noul coronavirus, ci și Andreea Esca. La adresa acesteia s-au aruncat cuvinte dure, cum că ar fi fost plătită de Organizația Mondială a Sănătății, încasând 100.000 de euro.

„Ai fost plătită de Organizația Mondială a Sănătății. Ai luat 100.000 de euro, ca Marcel Pavel”, spune un urmăritor al vedetei.

Românii au acuzat-o că tot ce a făcut a fost pentru reclamă.

„A fost platita cu bani multi de OMS sa spuna asa ceva! Chiar nu va puteti da seama! Cand a zis ca i-a facut transfuzie cu plasma de la unul infectat, este reclama! E o mincinoasa! E platita sa minta pentru ca toata lumea o blameaza pentru exagerarile de la stiri! Acum spune ca de la petrecere in aer liber.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *