Prima pagină » Cancan » Ami, cântăreața cu o biografie impresionantă. Ce sacrificii a făcut artista pentru a ajunge celebră

Ami, cântăreața cu o biografie impresionantă. Ce sacrificii a făcut artista pentru a ajunge celebră

04 ian. 2022, 11:32,
BZI.ro, în Cancan

Este apreciată de public pentru vocea deosebită, însă puțini sunt cei care știu că Ami este cântăreața cu o biografie impresionantă. Aceasta este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul autohton, iar piesele sale de succes au propulsat-o în atenția publicului.

Dincolo de faima pe scena muzicală românească, Ami este discretă când vine vorba de viața ei privată. Îndrăgita cântăreață a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor. Traseul profesional al vedetei a fost plin de provocări și obstacole. Iată ce sacrificii a făcut artista pentru a ajunge celebră.

Ami, cântăreața de succes cu o viață surprinzătoare

Mereu zâmbitoare și energică, Ami a cucerit publicul de la primele apariții pe scenă. Frumoasa artistă se bucură în prezent de celebritate și de aprecierea colegilor de breaslă. Extrem de ambițioasă, aceasta și-a dorit să aibă o carieră de succes în muzică de la o vârstă fragedă.

Din mărturisirile cântăreței, Ami a moștenit talentul artistic și pasiunea pentru muzică de la mama ei. Mai mult, aceasta a susținut-o mereu pe fiica sa în carieră.

,,Mama este cea care m-a susținut și își dorea foarte mult să mă vadă că îmi realizez visul. A început să îmi scrie versurile, iar eu făceam linia melodică. După ce am început să am concerte, am continuat să cânt piesele scrise de mama mea.”, a declarat artista.

Debutul cântăreței în muzică a fost la vârsta de patru ani, când a obținut un premiu important după ce a interpretat piesa regretatei Laura Stoica ,,Un actor grăbit.”

Ami a recunocut de nenumărate ori că părinții ei au contribuit enorm la formarea profesională și au încurajat-o mereu. Cântăreața a muncit enorm pentru a deveni celebră și a fost nevoită să facă mai multe compromisuri și sacrificii.

Când vine vorba de planul amoros, artista este discretă și nu oferă prea multe detalii. Ami a trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar după cinci ani de relație s-a despărțit de iubit. La vremea respectivă, cei doi se afișau extrem de rar în spațiul public, dorind să fie cât mai departe de lumina reflectoarelor.

,,Relația mea a fost distrusă din cauza carierei mele și din cauză că voiam să o ascund. S-a dus o relație destul de lungă pe care am avut-o. După ce s-a aflat, a fost un cumul de factori și o învățătură de minte să nu mai vorbesc despre o relație până lucrurile nu sunt serioase, până nu sunt cerută și am un copil.”, a mărturisit artista.

Ce compromisuri a făcut artista pentru a deveni celebră

Ami a recunoscut că este ambițioasă și perfecționistă, calități care au ajutat-o să evolueze pe plan profesional. Frumoasa cântăreață a fost pasionată de muzică încă din copilărie, dar a fost nevoită să facă mai multe sacrificii pentru a ajunge la succes.

Când încă era la liceu, artista a luat o decizie care avea să îi schimbe viața. Ami s-a mutat la București, departe de părinții ei, pentru a-și urma visul, acela de a deveni cântăreață. În cadrul unui interviu, vedeta a povestit cât de grea a fost pentru ea acea perioadă și cum a reușit să se descurce singură.

,,A fost un moment critic faptul că m-am despărţit de locul unde am crescut şi copilărit. Separarea aceasta de familie, să fii în sânul mamei, să aibă grijă de tine, acesta a fost momentul cel mai greu.”, a declarat aceasta.

La scurt timp, Ami avea să devină cunoscută publicului. Prima sa piesă, ,,Trumpet lights” i-a adus succesul. Artista a mărturisit că acela a fost cel mai frumos moment din perioada respectivă, fiind mândră de realizarea ei pe plan artistic.

,,Am plâns pentru prima oară când mi-am auzit vocea la radio, acesta a fost unul din visurile mele: să îmi aud vocea la radio, şi asta s-a şi întâmplat. Destul de repede după ce mi-am pus dorinţa asta şi mă bucur tare mult că am putut, şi că pot, şi că se întâmplă lucrurile astea în viaţa mea. Cred că cea mai mare realizare a mea, de până acum, este faptul că am ales să fac muzică.”, a mărturisit vedeta.

O altă cântăreață celebră din România, care are o biografie surprinzătoare, este Andreea Bănică. Aceasta a avut parte de experiențe tumultoase pe plan profesional, unele dintre ele având un impact negativ în cariera artistică.

La fel de ambițioasă este și frumoasa artistă Irina Rimes. Îndrăgita cântăreață a avut parte de un trecut plin de provocări, iar relațiile amoroase controversate i-au adus și mai multă celebritate.

Ami este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Frumoasa artistă are o carieră de succes în muzică și se bucură de aprecierea publicului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *