Prima pagină » Local » „Amenzi” inedite pentru șoferițele din Iași! A fost dat un număr-record de „sancțiuni” – GALERIE FOTO

„Amenzi” inedite pentru șoferițele din Iași! A fost dat un număr-record de „sancțiuni” – GALERIE FOTO

09 mart. 2022, 02:00,
Andreea Andrei, în Local

Cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii, agenții din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași au oferit „amenzi” inedite pentru șoferițele din Iași ce au trecut pe lângă filtrele organizate în centrul orașului. Astfel, a fost înregistrat un număr-record de doamne și domnișoare “ amendate” în ziua de 8 Martie.

Pe întreg parcursul zilei de 8 Martie 2022, polițiștii din cadrul IPJ Iași au organizat la nivelul întregului județ echipe speciale care au tras pe dreapta femeile aflate la volanul autoturismelor.

Astfel, agenții le-au oferit inedite șoferițelor din Iași „amenzi” pline de culoare și cu iz de primăvară.

„Amenzi” inedite pentru șoferițele din Iași

Așadar, mai multe șoferițe din Iași au fost înconjurate de culorile vii ale florilor de primăvară. Polițiștii din cadrul IPJ Iași au avut astăzi ca misiune să îi ofere fiecărei șoferițe câte o floare cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. Punctul “fierbinte” a fost azi strada Palat, dar agenții IPJ Iași au fost peste tot în județ. La Pașcani, de exemplu, acțiunea a avut loc în toate centrele medicale din oraș.

„Poliţiştii rutieri ieşeni şi păşcăneni le-au oferit flori femeilor aflate la volan, cu ocazia zilei de 8 Martie. A devenit o tradiţie ca poliţiştii din judeţul Iaşi să marcheze Ziua Femeii prin oferirea unor simboluri ale primăverii doamnelor şi domnişoarelor aflate în trafic. Astfel, de 8 Martie, poliţiştii rutieri au oferit flori şi recomandări preventive doamnelor şi domnişoarelor care s-au aflat în trafic în municipiile Iaşi şi Paşcani. Aceştia le-au amintit conducătoarelor auto că este necesar să respecte regulile de circulaţie”, a declarat agentul-șef principal Ciprian Ursuleasa.

Toate șoferițele oprite au fost plăcut surprinse de gestul făcut de către agenții din cadrul Poliției Rutiere.

Cea mai tânără ieșeancă „amendată” nu era la volan

Luna martie a acestui an este foarte capricioasă, oferindu-ne chiar și un spectacol frumos cu fulgi mari de nea. În pofida vremii, florarii s-au pregătit temeinic și au o gamă variată de flori de primăvară. De remarcat este faptul că nu doar Poliția ieșeană a oferit atenții femeilor din județ, ci și foarte multe întreprinderi au pregătit surprize pentru sărbătoritele zilei. Fie că a fost vorba despre o cafea, o floare sau ceva dulce, atenția tuturor s-a îndreptat către femei.

În toată lumea este sărbătorită pe data de 8 Martie femeia, deși mulți dintre români au crescut cu tradiția că este „Ziua Mamei”.

Pe lângă ghiocelul clasic, printre florile cele mai căutate sunt lalele, zambilele, freziile și trandafirii. Tradiția de a le oferi „amenzi” inedite șoferițelor din Iași există de mulți ani la Iași. De asemenea, interesant este că cea mai tânără domnișoară ce a primit o floare din partea agenților ieșeni nu se afla la volan!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *