Prima pagină » Titlurile zilei » Amenințări, intimidări și șantaje! Așa spune familia Manolache că a acaparat orașul și instituțiile statului. „Băiete, tu mă auzi, că eu te omor? Eu controlez tot Iașul” – UPDATE

Amenințări, intimidări și șantaje! Așa spune familia Manolache că a acaparat orașul și instituțiile statului. „Băiete, tu mă auzi, că eu te omor? Eu controlez tot Iașul” – UPDATE

02 aug. 2024, 02:00, 46 ,
Redacția BZI în Local

Amenințări, intimidări și șantaje. De aceste lucruri se ocupă familia Manolache care spune că a acaparat întregul oraș și toate instituțiile de forță, precum Poliție, Parchet, DNA, DGA și Justiție

Mircea Manolache, Doina Manolache, soția acestuia, și cei doi fii ai lor, avocatul Eduard Manolache și Ștefan Manolache, au ajuns stăpânii unui întreg oraș. Aceștia amenință cu moartea orice persoană care li se împotrivește, protejați fiind de toate instituțiile din Iași. Dovada stă în faptul că, deși au fost depuse zeci de plângeri împotriva acestei familii, nimeni nu face nimic.

UPDATE: În această dimineață, 2 august 2024, Mircea Manolache a venit la sediul BZI. Acesta a pozat sediul și angajații, cel mai probabil pentru a face o schemă criminală mai târziu. Poliția și Parchetul oricum nu vor face nimic.

Ținând cont de toate situațiile sesizate, de toate plângerile făcute ne gândim oare dacă vreun angajat din instituțiile de forță precum Poliție, DGA, DNA, vreun procuror, grefier, agent de la IPJ, agent BCCO sau judecător ar fi fost amenințat, șantajat și intimidat de acești infractori, tot cu mâinile la ochi ar sta? Sau ar fi apelat la toate pârghiile și cunoștințele posibile, profitând la maximum de funcția ocupată pentru a începe cercetările, pentru a deschide dosare penale, pentru a-și emite ordine de restricție și pentru a-și face propriul zid pentru a se proteja și a-și proteja familiile?

Cu siguranță lucrurile ar fi stat altfel însă când e vorba de cetățenii orașului care sunt atât ei cât și familiile lor amenințați pe stradă cu moartea nimeni nu face nimic. Niciuna dintre instituții și niciunul dintre angajații statului care ar trebui să aibă ca principal principiu apărarea oamenilor, nu face nimic. Toată lumea stă cu mâinile în sân și așteaptă probabil ca o nenorocire să se întâmple. Nici când vine vorba despre presă, instituție de interes național și chiar de siguranță națională niciuna dintre instituții nu face absolut nimic.

Punctăm încă o dată faptul că dacă o nenorocire se va întâmpla, poate și cu pierderea de vieți omenești, toate instituțiile statului, toți directorii acestora și toți angajații sunt direct răspunzători pentru dezinteresul afișat atunci când oamenii reclamă zecile de amenințări cu moartea și șantaje pe care le face familia Manolache în Iași.

Amenințări, intimidări și șantaje! Familia Manolache, protejată de instituțiile statului, care ar trebui să apere cetățenii

Mircea Manolache, consilierul județean PSD, patronul de la Parma Taxi și Delcar Service SRL, a reușit să inducă teroare în tot orașul. Din cauza acestei familii, niciun om nu mai este în siguranță pe stradă. Mircea Manolache, consilier județean PSD, a luat la rând casele patronilor care dețin publicații de presă și ale jurnaliștilor unde s-au publicat articole despre membri ai familiei, dar și despre dosarele din instanță, în care sunt implicați. Acesta a început să le filmeze locuințele și să îi amenințe că îi omoară atât pe ei, cât și pe copiii acestora, că le dă foc imobilelor cu ei în interior. „Pentru el este foarte simplu, se internează la «Socola» și spune că este nebun și va veni, îi va omorî și aranja pe toți pentru că pușcărie nu face, dacă este nebun”.

Mircea Manolache amenință cu moartea patronii publicațiilor din Iași. Fiul său, Eduard Manolache, încearcă să îi acroșeze cu mașina în trafic

Mircea Manolache, consilierul județean PSD, merge pe la casele oamenilor și îi amenință. Recent, a fost filmat în fața locuinței lui Claudiu Asimionesei, deținătorul mărcii BZI. Dovada incontestabilă se poate vedea în filmarea de mai jos.

Filmare realizată de Claudiu Asimionesei după ce a fost amenințat și intimidat

„Filmarea a fost făcută după ce timp de două minute am fost amenințat, șantajat și intimidat. Prima dată, mi-a spus: «Dacă vrei să trăiești în Iași, vinde ziarul. Băiete, tu mă auzi, că eu te omor, dacă mai scrii? Oriunde ai fi, te omor cu bătaia și îți îngrop copiii de vii. Vrei să îți găsești nevasta violată și bătută? Și ce dacă fac pușcărie? Crezi că nu sunt în stare? Lasă că îți arăt eu ție. Tu nu ai voie să scrii despre mine. Eu controlez tot Iașul». Toate aceste amenințări au fost auzite și de cei doi copii minori cu care eram afară și care s-au speriat. Văzând reacția copiilor, i-am băgat în casă și atunci am scos telefonul și am început să filmez. Ulterior, când a văzut că îl filmez, a pornit mașina și a plecat. A mai trecut de două ori cu mașina prin fața casei unde locuiesc, să vadă dacă am mai ieșit afară”, a declarat Claudiu Asimionesei, deținătorul mărcii BZI.

Prin aceleași amenințări a trecut și patronul publicației 7Est, Manuel Onofrei.

Filmare realizată de Mircea Manolache acasă la Manuel Onofrei, proprietarul ziarului 7est.ro

„A fost acasă la mine, eu am ieșit afară, era pitit într-o mașină și filma casa și în curte. Când m-a văzut că am ieșit, a ieșit din mașină și a început să mă amenințe, m-a înjurat, mi-a spus că mă omoară, că îmi sparge mașina, că îmi vor da foc la casă, că mă calcă cu mașina pe stradă. Au spus că îmi vor trimite țiganii de la el, de pe taxi să mă bată, să mă omoare. M-a terorizat, amenințat, a încercat să mă intimideze. De asemenea, fiul lui Mircea Manolache, Ștefan Manolache, m-a sunat pe WhatsApp, pe video ,m-a înjurat, m-a jignit și m-a amenințat. În fiecare seară, mă sună de cel puțin 100 de ori pe WhatsApp și pe telefon și îmi trimite mesaje de amenințare. Mi-a spus că amenințările și hărțuirea încetează în momentul în care nu voi mai scrie de el și de familia lui”, a precizat Manuel Onofrei, patronul publicației 7Est.

Astfel, Mircea Manolache implică și angajații de la Parma Taxi și de la Delcar Service, firme pe care le deține, în toate infracțiunile pe care le face. De fiecare dată când apare un material în presă despre familia Manolache, aceștia încep să amenințe, să înjure atât patronii publicațiilor, cât jurnaliștii. Și în acest caz, nicio instituție nu a luat și nu ia nicio măsură. Toată lumea tace și ține mâinile la ochi. Nimeni nu face nimic.

După toate aceste incidente s-au făcut plângeri către Poliție și Parchet, însă nimeni nu a făcut absolut nimic, nicio instituție nu a mișcat niciun deget pentru a interveni. Tindem să bănuim faptul că angajații din aceste instituții ori sunt mituiți, ori sunt și ei, la rândul lor, intimidați și amenințați.

Avocatul Eduard Manolache a încercat să intre cu mașina într-unul din deținătorii unui brand de ziar din Iași

Un alt exemplu concret al faptului că familia Manolache are influență și a ajuns să conducă toate instituțiile competente din Iași este un alt fiu al lui Mircea Manolache, avocatul Eduard Manolache. Recent, acesta a încercat să intre cu mașina într-unul din deținătorii unui brand de ziar din Iași, acesta din urmă fiind în mașină cu un copil de 9 ani.

Eduard Manolache a încercat de două ori să intre cu mașina în autoturismul condus de omul de afaceri, iar un accident grav a fost evitat la limită. Eduard Manolache a deschis geamul mașinii, a început să amenințe și să înjure în plină stradă, pe bulevardul Copou, unde au asistat mai multe persoane, în fața Casei de Sănătate. „Eu conduc Iașul, orașul acesta este al nostru. Te omor pe tine și pe copiii tăi, dacă mai scrii despre mine. Eu și familia mea suntem cei mai șmecheri din Iași”, iar toate aceste jigniri, înjurături și amenințări au fost auzite de lumea de pe stradă. Omul de afaceri a făcut plângere la Parchet și Poliție, având în vedere că era și cu un copil minor în mașină, existând inclusiv filmări de la Poliția Locală, în care se poate vedea foarte clar incidentul de pe stradă, dar și intenția de a-l accidenta pe omul de afaceri. Cu toate acestea, Poliția și Parchetul nu au luat nicio măsură. Deși există o filmare pe care reprezentanții instituției au văzut-o, permisul lui Eduard Manolache nu a fost nici măcar suspendat. Agenții de poliție i-au transmis omului de afaceri foarte clar că nu au ce să facă pentru că e vorba de familia Manolache, iar ei controlează absolut tot.

„Când am fost chemat la Parchet să dau declarații în urma plângerii făcute, mi-au arătat poza lui Eduard Manolache, cel care conducea mașina în timpul incidentului și m-au întrebat de patru ori dacă este vorba de el și nu altcineva și dacă sunt sigur. Atunci i-am întrebat de ce sunt întrebat așa de des și mi-au spus neoficial că ei nu pot face nimic. Atunci am înțeles că nu se va întâmpla nimic cu plângerea depusă pentru că susțin că ei controlează absolut tot acolo”, a declarat omul de afaceri.

S-a ajuns mai rău decât în anii 90. Peste tot, atât Mircea Manolache, cât și fiii acestuia se laudă că ei controlează Poliția, Parchetul, DNA, DGA și procurorii. Nimeni nu se poate atinge de această familie și de toate plângerile care sunt înregistrate pe numele lor.

La Parchet și la Poliție trebuie să mergi, probabil, tăiat, cu capul spart, cu oasele rupte sau aproape mort și tot nu le convine, dacă este vorba de familia Manolache. Toți caută și găsesc motive să nu facă absolut nimic și să îi protejeze pe aceștia. În ce țară democrată, membră UE, trăim încât o gașcă de infractori controlează toate instituțiile de forță și îți induc sentimentul de frică să mergi pe stradă.

Există, probabil, dosare DNA, există plângeri și dosare la Parchete, pe diferite spețe, șantaje, amenințări, loviri, iar nimeni nu face absolut nimic. Oare este corupția din Justiție una generalizată?

Avocatul Codrin Stupariu: „Singuranța și liniștea mea sunt mult mai importante decât banii”

Un alt exemplu concret despre modul în care acționează familia Manolache este și  cazul avocatului Codrin Stupariu, care a renunțat să o reprezinte pe fosta iubită a lui Ștefan Manolache într-un proces după ce acesta din urmă a terorizat-o. Infractorul Ștefan Manolache, fiul consilierului județean PSD Iași, Mircea Manolache, a făcut presiuni, l-a amenințat și l-a intimidat până când avocatul fostei sale iubite a renunțat să o mai apere. Acesta este stilul familiei Manolache, amenințând și făcând presiuni în astfel de situații.

„Domnișoara în cauză a venit la mine pentru o plângere penală împotriva acestuia (n.r. – Ștefan Manolache, fiul consilierului județean PSD Iași, Mircea Manolache), pentru infracțiunea de înșelăciune. Aceasta se simțea și amenințată și i-am sugerat să ceară ordin de protecție în instanță. Ulterior, din cauza unor presiuni, eu am renunțat. Singuranța și liniștea mea sunt mult mai importante decât banii”, a declarat avocatul Codrin Stupariu.

Mircea Manolache și fiul său, Ștefan Manolache, terorizează jurnaliștii noapte de noapte

Mircea Manolache și fiul său, Ștefan Manolache, trimit mesaje și sună jurnaliștii și patronii publicațiilor din Iași noaptea. Aceștia recurg la un atac psihologic asupra tuturor apropiaților acestor persoane, membrii familiilor și colegilor de serviciu. De asemenea, le transmite mesaje că vor fi bătuți pe stradă sau călcați cu mașina.

Metoda lui Mircea Manolache față de jurnaliști și reporteri: întâi le oferă bani să își dea demisia de la publicațiile la care lucrează, iar dacă nu acceptă, atunci începe să îi hărțuiască, să îi amenințe și să îi terorizeze până când pleacă. Fiul său, Ștefan Manolache, traficantul de droguri, și-a creat chiar și un site, este vorba despre salutiasi.ro, făcut special pentru a ataca alte publicații din Iași, dar și pe jurnaliștii acestora.

Ștefan Manolache, beizadeaua protejată de tatăl său, Mircea Manolache, a fost acuzat de viol, lovire și alte violențe, dar și de trafic de droguri

Ștefan Manolache, sub aripa tatălui său, controversatul patron de la fosta Parma Taxi și actualmente consilier județean PSD, și-a permis să aibă o colecție de infracțiuni. De-a lungul timpului, acesta a fost acuzat de viol, lovire și alte violențe, trafic de droguri, iar exemplele pot continua. Ștefan Manolache a intrat în vizorul procurorilor în anul 2017, când a fost bănuit de comiterea infracțiunii de trafic de droguri alături de Dragoș Andrei Spiratos și Tudor Constantin Ernilă. După cinci ani, în 2022, cei trei indivizi au fost trimiși în judecată. Recent, judecătorii au dispus restituirea cauzei la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Practic, după șapte ani de la începerea anchetei, Ștefan Răzvan Manolache, Dragoș Andrei Spiratos și Tudor Constantin Ernilă nu au primit nicio pedeapsă, deși, în unele cazuri, un individ prins cu câteva grame de „iarbă” este anchetat, judecat și condamnat în câteva luni la închisoare.

Una dintre faptele de debut ale infractorului a fost comisă în anul 2013. Atunci Ștefan Manolache s-a certat cu un taximetrist, l-a urmărit cu mașina prin oraș și l-a amenințat cu un pistol. Taximetristul a încercat să scape de fiul lui Mircea Manolache, însă a fost prins din urmă. Bărbatul a pus mâna pe un spray iritant și a pulverizat spre Ștefan Manolache, sperând că va scăpa de furia acestuia. Nu a fost așa. Ștefan Manolache a deschis focul. De patru ori a tras cu pistolul cu bile de cauciuc, iar două dintre bile l-au lovit pe un prieten de-al taximetristului în cap și piept. Ștefan Manolache a strigat atunci către taximetrist de mai multe ori că este „Mircea de la Parma Taxi“. Ștefan Manolache a fost anchetat, iar în anul 2017 a fost condamnat la închisoare. Judecătorii Curții de Apel Iași au decis pentru Ștefan Răzvan Manolache pedeapsa de un an de închisoare cu suspendare. Totodată, a fost obligat să plătească victimei sale suma de 5.000 de lei.

PSD susține infractorii și golanii. Mircea Manolache decide viitorul județului

Mircea Manolache este consilier județean PSD, deci decide și votează proiectele județului. Cum este posibil ca un astfel de individ să poată avea putere de decizie pentru un întreg județ? Probabil pentru că PSD este un partid ce susține infractorii și golanii. Îi acoperă și îi menține în funcție pentru că au nevoie de astfel de personaje. Cu siguranță, îndeplinesc toate criteriile pentru a crea un grup infracțional organizat.

Facem apel către toți cei care au avut de suferit din cauza membrilor familiei Manolache, care au fost amenințați, șantajați, loviți, atacați psihologic, să ne scrie pe adresa de mail stiri@bzi.ro. Oferim confidențialitate totală și le sugerăm să depună plângeri penale la toate instituțiile abilitate. Este inadmisibil să ne fie frică să mergem pe stradă, să nu ne simțim în siguranță în anul 2024 pentru că o familie controlează prin politic, prin amenințare și prin intimidare, un oraș întreg, așa cum se laudă peste tot.

Comentarii
  • Bine va face că să nu mai scrieți minciuni despre oameni ziariști de merda

  • Nelu Ploiesteanu

    Nu se știe cine îl susține (dacă îl susține ) la PSD . Mirceone e doar gura de el, ca om politic e varză,ioc performanțe. Mircione rămâi tată la taxi și la șaibă, ești o mascotă politică de care rade lumea.

  • Dar te int4ebi, ei sunt invincibili? Lor nu li se poate lua capul și dat foc la tot ce au? Chiar o gașcă de patru țigani manolache fac ce vor în orașul ăsta?

  • Corect. Nu este nimeni cu coaiele mai mari în satul asta ? Plătiți câțiva racheti, puse niste „cadouri” la mașini, rupte tibiile,taiate tendoanele picioarelor, lăsați în scaune cu rotile, etc.
    Se liniștesc țiganii imediat, sunt tot oameni și ei ce naiba.

  • Ștefan Lache ala de-l imbraca în bou la Acces Direct a luat-o razna de cand i-a sodomizat Tepusa de la Skin nu una, ci doua iubite. Lui ii dadea shoturi moka la bar pana nu mai stia cum il cheama si realiza ce s-a intamplat abia a doua, a treia zi :)))

  • Boul si vitelul

    De aici ar trebui sa faceti o captura cand mai puneti poza fainarului: https://m.youtube.com/watch?v=RnUqbNVFlcI

  • De ce nu întrebați la tribunal dacă au de gând să lase să se prescrie dosarul de trafic? Timpul trece în amânări tic tac

  • Manolache, da o m*uie nu vrei tu? Asa, de la tot orasul.

  • O familie de țărani de la Brăila care toată viața au știut să fie plătitori și să intimideze niște fricoși mai mari decât ei. E josnic ca instanțele și procuratura permite și doarme pe ea în fața acestor schizofrenici nespălați

  • omul din Parma

    Dacă tot veți să fiți corecți, de ce nu investigați procesele în care este avocată Doina Manolache, alea cu accidente auto unde ea și Poroșnicu dețin supremația și unde a fost jupân avocatul Filip vreo câtevazeci de ani. De acolo provin banii familiei Manolache. De acolo și din afaceri imobiliare cu depturi de proprietate, cu victime oameni în vârstă și creduli. Aici e jmekeria familiei de arnăuți.

  • Si, se mai mira cetatenii votanti ai acestei urbe, de ce orasul nu are proiecte majore de dezvoltare? Cu astfel de consilieri nu te poti astepta decat la un nivel 0, nulitati evidente si incompetente. Ce s-a votat, aia au! Daca mai multe publicatii au abordat comportamentul personajelor in cauza, inseamna ca, undeva este un bob de adevar. Cat despre autoritatile impotente, pentru angajatii cu salarii durdulii, sa li se sugereze ca, daca nu pot face nimic, sa-si dea demisia si sa lase pe altii care pot, caci sunt o gramada, cu siguranta!

  • Weiiii, da ci ghini, normal, instanța si anumiți procurori arestează tinerii, asta-i societatea noastră, mizerii și corupție! Liniștiți ca apare miliția și cu scuze aplică amenzi,
    Marș!

  • Corect a scris OMUL DIN PARMA!
    Nu pot să scriu nimic în plus, așa că: tic-tac.
    În rest, mafia politicienilor, face jocul. De aceea bulangiul ăsta este în politică. Sigur și-a plătit taxa la partid, așa că are spatele asigurat. Politicienii ordonă miliției și procuraturii comuniste să facă sau să claseze dosarele. Nimic nu s-a schimbat de la comunism încoace în această privință.
    Nevasă-sa și-a făcut făcut feciorul avocat, să aibă cine să învețe toate golăniile pe care le practică ea, așa că obiceiurile proaste, golăniile, dar și infracțiunile se transmit mai departe, la urmași.
    Asta este țara, ăsta este orașul. Nu există justiție.

  • Măricel-Socola

    Pe țăranul și infractorul asta eu l-am pus pe lista în 2020, iar în 2024 i-am dat ordin sclavului meu Cojo sa îl pună, evident contra mălai, ca are de unde de la atâtea inselaciuni.

  • Mafioți de Bahlui ! Până la urmă ne pi șăm pe poliție, pe parchet și pe instanțe și ne vom face singuri dreptate. Ieșenii suportă până la un punct după care îi vom liniști pentru eternitate. Avocații pwlii, făcuți avocați după ce au „absolvit sorbonici la X și 0, după ce au plătit șpăgi acum se cred deștepți, ia să vedem, știți cât ia un minor pt o ucidere din culpă ? Dar pt distrugere ? Dar pt un LCM ? Dar știți ce este un AN și când se prescrie pt una din faptele expuse ?

  • Mie nu îmi este frica .

  • Sa vina George Simion sa prinda infractorii !

  • Borfașul e fără tratament……dar il putem ajuta se poate prescrie ceva

  • DA CE MUIAN DE TARANETE OBOSIT AI MIRCICA,BLESTEMELE TE AU AJUNS E PLIN DE BOLI SCAPAM DE EL,DA CATE TAPE A DAT LA OAMENI CU TERENURI

  • Mihai Andronache

    Labolache zi drept, te ascunzi dupa apelativul Joker? Tot Iasul se pisa pe aceasta familie de muisti, denumita Manolache

  • Combinatia fatala a prostiei cu nebuniei, atat in cazul tatalui, cat si in cazul fiului. Mai trist e ca aceste specimene ne conduc orasul. Oare PSD, CJ Iasi la recrutare nu solicita un test psihologic efectuat pe bune? Cum un râs ca Manaloche are dreptul sa-si expuna parerea intr-un partid? Aloooo, PSD dormi?

  • BURSUCUL ȘOMER, URAT ȘI NESPALAT

    Io am fost mereu un sifon nenorocit, am înregistrat pe Boka și Ostafi ptr. Măricel Nebunul cu acte, sunt mândru de asta.

  • Invalida blonda

    Schiloada aia blonda, oribila, cu față de cadavru, cine-i?

    • Marius Martin CP Rutieră(blatul)

      Este o umbră fff rea care a făcut 3 gunoaie si fac doar rău.această umbră madam Manolache are CANCER si nu a înțeles sa se liniștească.aceasta adunătură pe nume Manolache isi vor lua plata in viitorul apropiat,locul acestor analfabeti este la puscărie.

  • PSD GOLAESTI

    Nu mai asociați borfașul ăsta (cu băiatul Ștefi care trage pe nas) cu PSD.E un borfete adus de Aragaz de la UNPR, un mincinos care a păcălit toată lumea ca are oameni prin comune ( nu are absolut nimic) ca scoate primari ( canciu a scos ). Cine sa voteze un scandalagiu , un dereglat mintal? La PSD nu contează,e un biet măscărici!

  • Un grup de generali

    PSD IAȘI cu praduitorul Manolache la conducere ( vicepreședinte ‼️‼️‼️) va avea soarta UNPR adicā va dispărea .

  • Măricel-Socola

    Trebuie sa ma înțelegeți, eu nu sunt întreg la minte, deaceea am ales doar idioți și alți nebuni că mine sa ma înconjoare care s-au făcut de râs la alegeri. Nu va mirati, puteam sa îl pun în fata chiar pe dihania Bursy șomerul murdar.

  • Ce muiere sluta!

    Muierea aia care arata ca o infecție este nevasta lui ala bătrân. Valei, urata-i..

  • Din cauza unora ca Manolache ( gură spartă și bogată ,mincinos și scandalagiu ) la PSD IAȘI nu au loc oameni de calibru. A răspuns de câteva comune unde nu a luat nimic notabil deși se laudă ca e tare rău de tot și scoate primai. Cum a făcut doar buleli ca la UNPR unde a adus toate ciurucurile așa face și la PSD nefiind capabil să înțeleagă ca la PSD e vorba de elita nu de bețivi și șomeri care sa fie la număr. Cojocaru ar face bine să-l tragă pe dreapta și să-l trimită retur la defunctul UNPR.

  • Govor Eusebiu

    Cum poate un individ de tipul lui Mircea Manolache care nu e în stare să-și educe copii, care se știe ca sunt niște drogați, traficanți de iarbă , huligani să fie factor decizional la PSD? Ce așteaptă PSD IAȘI ca să ia măsuri ? Să omoare oameni ? Ridicatii sprijinul politic până nu e prea târziu . Cum să meargă să amenințe ziariști ( indiferent dacă ne plac sau nu ) cu bătaia, cu rakeții, cu moartea și PSD să-l țină șef ? Ce va învăța asta mă pesedeilor ?

  • Mircea Minciuna e cunoscut ca un cal breaz in partid unde i se mai spune Mirces Candriul dupa scandalurile grotești pe care le face în consiliul județean. Să vedem dacă Bogdan Cojocaru va avea cohones să-l trimită la plimbare pe grobian.

  • …🤔 deci de asta dl. Ciolacu s-a simțit jicnit și a ,,fugit” de idea de a fi comparat cu moldovenii ! Ca la noi la nimenea !

  • Afară din PSD cu Mircia Nebunul care face numai deservicii !

  • Ciudat. Si beizadeaua aluia cu tnt imobiliare are impresia ca stapaneste Iasul. O fi vreun conflict de interese sau ceva 🙂

  • Manolache? Un lache!

  • Tetea Cosmos

    Mircica tata, ia spune ai făcut sau nu zbärnā? E vorba de perioada de dinainte de 89 . Crezi ca ai cazier curat? Nu coaie, ai stat în cameră cu Miky și Frânt știi f bine. Ți se spunea lake deoarece erai un sifon , prăfuiai tot la gabori. Ei Mircica, știe tetea multe, vrei să depanam amintiri mă zmardoiuke ???

  • Pe timpul campaniei se lingea
    cu primarii din PSD, ubde lasă impresia că are influență. asta pentru combinații ulterioare

  • Circari mizerabili!!! Fiecare nas isi are nasul, e mare lucru sa poti fi numit OM… intre gunoaie de genul asta!

  • DA,A FĂCUT PÂRNAIE ȘI ARE ȘI O FATĂ, DE ACUM MARE, CU UNA DIN OSOI…MIRCEA, ZI-I LA DOINIȚA TA ADEVĂRUL, TE ROG…ȚI ZI-I ȘI CINE E SIMONA DIN NICOLINA 2

  • Taximetrist Parma

    Mircircus se da victima,a aflat ca va fi dat afară de Ciolacu în mod special. Cum sa fii vicepreședinte PSD și consilier județean și sa ai comportament huliganic sa îți faci singur dreptate.Ce ai căutat mă la poartă oamenilor? Cine ești tu să îți faci dreptate singur?Huliganul trebuie scos din PSD ca să aibă timp de zmardoieli cu jurnaliștii. A murdărit imaginea PSD și nu mai poate reprezenta acest partid.Mircircus retrage-te în glorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`