Prima pagină » Titlurile zilei » Amenințare fără precedent în lumea interlopă! ”Beleaua” de la Iași este vizat: ”Adrian Corduneanu, să te ferească Dumnezeu de pumnul meu!”! Totul s-a lăsat cu o împăcare -VIDEO

Amenințare fără precedent în lumea interlopă! ”Beleaua” de la Iași este vizat: ”Adrian Corduneanu, să te ferească Dumnezeu de pumnul meu!”! Totul s-a lăsat cu o împăcare -VIDEO

31 mart. 2022, 02:00,
Sorin Pavelescu în Titlurile zilei

Încă un scandal este pe cale să înceapă în lumea interlopă din Iași. Adrian Corduneanu, zis Beleaua, de la Iași, a fost amenințat într-un filmuleț ajuns în mediul online, de Ion Gangal

Adrian Corduneanu, unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din Iași a fost amenințat de Ion Gangal. Un filmuleț care a circulat în mediul online îl are în prim plan pe Ion Gangal, un alt interlop din Iași. Bărbatul spune că Adrian Corduneanu ar fi vorbit urăt despre el și despre fratele său într-o sală de jocuri de noroc.

”Adrian Corduneanu, uite ce îți spun eu acum, ca să mă înțelegi pentru totdeauna. Eu am fost un băiat respectuos, eu și familia mea, dar toate au o limită, și să nu crezi că dacă eu te-am respectat, nu te-am respectat de frică sau de altceva. Ascultă ce spun eu: dacă nu te oprești și să îți vezi de treaba ta, o să iasă belea mare. Vezi-ți de treaba ta!”, a spus Ion Gangal în înregistrarea video.

UPDATE: În cele din urmă, Adrian Corduneanu a publicat un clip pe TIK-TOK în care menționează faptul că s-a împăcat cu Ion Gangal și că a spus niște cuvinte la nervi:

Fratilor să intelegeți cu totii situația. Sunt la mine acasă, sunt cu Costel, cu Costel Gangal. Au fost două, trei vorbe schimbate la nervi. E totul ok, nu este război, nu este vrăjeală.

In replică Costel Gangal a transmis si el un mesaj

Suntem aici acasă, nu suntem 100 de persoane, sunt eu, Soficarul, Adrian și Costel Corduneanu. Nu suntem adunați ca să credeți că ieșim, sau am ieșit inainte la vorbe. Ne-am sunat, era acasă omul, am venit la el, am căzut de acord.

Amenințare fără precedent în lumea interlopă lansată de Ion Gangal

De asemenea, Ion Gangal nu se ferește să-l ammenințe cu bătaia pe Corduneanu.

”Dacă îți promit ceva acuma, nu fac să îmi fac vreun nume, că eu am numele meu de Gangal de 35 de ani și am scris istorie în Iași și am să mai scriu dacă este nevoie. Adrian Corduneanu, dacă nu stai în banca ta, o să iasă belea mare. Să îți intre bine în cap, că nouă nu ne este frică de nimeni din Iașul acesta. Ai grijă, Adrian! Am tăcut, că eu sunt respectuos, dar nu trebuia să te legi de familia mea în live, că eu nu te-am deranjat cu nimic. Dar dacă tu vrei să te dai la familia mea, să dai în numele meu pentru care am muncit, am făcut pușcărie pentru el”, mai spune Gangal.

Ion Gangal: ”Sunt disponibil să mă bat cu tine parte în parte când vrei”

Deși este trecut demult de prima tinerețe, Ion Gangal spune că s-ar bate oricănd cu ”Beleaua”.

”Sunt disponibil să mă bat cu tine parte în parte când vrei tu și la ce oră vrei tu. Eu sunt Gangal, nu cum ai declarat tu că suntem niște moșnegi. Să te ferească Dumnezeu de pumnul meu! Sunt disponibil, când vin acasă, să mă bat cu tine. Și la unu noaptea, când vrei tu. Eu sunt Ion Gangal și așa mor”, a mai spus Ion Gangal.

Deși filmulețul circulă de căteva zile pe TIKTOK, Adrian Corduneanu nu a reacționat în niciun fel în urma amenințărilor primite.

Se anunță un război între interlopi, la Iași?

În urmă cu câteva luni, reporterii cotidianului BZI au prezentat o situație similară. Atunci, Ion Gangal a făcut o transmisiune live pe Facebook, prin care spunea că urmează vremuri grele pentru câțiva indivizi care i-ar fi atacat 3 fete din familie. Fără să lămurească la ce se referă exact, Ion Gangal a spus că este pregătit de atac și că trebuie neapărat să se răzbune după ce familia lui a fost ”atinsă”.

”Eu vreau să ajungă live-ul ăsta la cine trebuie, se știu cei vinovați! Bă’, voi, ăștia, care v-ați luat de 3 femei, trebuie să plătiți de la cel mai mic, până la cel mai mare. Nu rămâne așa! Eu nici numele nu vi-l pronunț, că nu vreau să vă dau valoare. Voi vreți să vă faceți nume pe spatele nostru. Nu aveți cum, noi am muncit pentru numele ăsta. Știe tot Iașul și toată România că eu am stat 25 de ani la pușcărie. Eu n-am intrat pentru găinării, am intrat pentru că am bătut, am tăiat și am omorât”, spune Ion Gangal.

Vrând să dea de înțeles că nu se teme de nimic, Ion Gangal le-a transmis rivalilor că este pregătit să intre din nou la pușcărie.

”Eu, dacă mă duc la pușcărie, mă duc ca la mine acasă. Pot să stau și pe viață, dar cu voi nu rămâne așa! Vine fratele meu acasă și vorbesc cu el, vedem ce facem, pentru că nu iau eu decizii singur! Dar ascultați ce spun: nu rămâne așa! Dacă v-ați luat de 3 femei… Ați avut noroc că nu eram acolo! Vă dădeam cu cioatele astea ale mele de vă băgam în mormânt”, a mai spus bărbatul.

Rămâne de văzul dacă este vorba despre o amenințare fără precedent în lumea interlopă sau doar despre vorbe aruncate la întâmplare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *