Prima pagină » International » Amber Heard nu poate plăti despăgubirile de peste 10 milioane de dolari, după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp

Amber Heard nu poate plăti despăgubirile de peste 10 milioane de dolari, după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp

03 iun. 2022, 23:58,
BZI.ro, în International

Amber Heard nu poate plăti despăgubirile de peste 10 milioane de dolari. După ce jurații din sala de judecată au ascultat peste 100 de ore de audieri, procesul dintre Amber Heard și Johnny Depp, care a durat șase ani, s-a încheiat în favoarea actorului. Fosta soție a piratului din Caraibe va trebui să plătească o sumă importantă de bani, pe care însă nu o are. Iată ce a hotărât avocata lui Amber Heard!

Johnny Depp a câștigat procesul cu Amber Heard, după șase ani de întâlniri în sala de judecată. Jurații au fost în favoarea actorului și au stabilit că afirmațiile făcute de Amber Heard cu privire la el au fost „false’. Conform juraților, Heard a acționat cu „răutate’ împotriva fostului soț.

Amber Heard nu poate plăti despăgubirile de peste 10 milioane de dolari

Juriul i-a dat dreptate lui Johnny Depp în procesul în care a acuzat-o pe Amber Heard de defăimare. Ea va trebui să îi plătească fostului soț doar 10,35 milioane de dolari din cele 15 din cauza legii din Virginia care plafonează daunele punitive. Astfel judecătorul a redus suma, anunță presa străină.

Avocata actriței, Elaine Bredehoft, consideră că Amber a fost demonizată de către echipa de avocați a lui Johnny Depp și susține că va face recurs la decizia luată de juriu. Mai mult, jurații au ajuns la concluzia că cei doi s-au defăimat reciproc, așa că lui Heard i s-a acordat o compensație financiară în valoare de două milioane de dolari.

Johnny Depp și-a dat fosta soție în judecată din cauza unui articol publicat în The Washington Post, în 2018, unde vorbea despre violența domestică, fără să dea însă vreun nume. El a spus că, deși numele său nu apărea în articol, a pierdut roluri importante în filme. Drept urmare, actorul a cerut daune de 50 de milioane de dolari pentru defăimare.

La rândul ei, Amber și-a dat fostul soț în judecată pentru defăimare, cerându-i 1000 de milioane de dolari. Johnny Depp și amber Heard au fost căsătoriţi aproximativ doi ani, în perioada 2015-2016.

Johnny Depp: „Juriul mi-a dat viața înapoi”

Johnny Depp nu a luat parte la şedinţa în care s-a dat verdictul procesului de defăimare. Ulterior, într-un comunicat de presă emis imediat după ce a aflat că a câștigat procesul, actorul a spus că i s-a făcut dreptate și că este foarte recunoscător că și-a primit viața înapoi.

„În urmă cu șase ani, viața mea, viața copiilor mei, viața celor mai apropiați mie și, de asemenea, viața oamenilor care de mulți, mulți ani m-au susținut și au crezut în mine au fost schimbate pentru totdeauna. Totul s-a petrecut într-o clipă. Mi-au fost aduse acuzații false, foarte grave și penale prin intermediul mass-media, ceea ce a declanșat un fluviu nesfârșit de ură la adresa mea, deși nu mi s-a adus vreo acuzație. A avut un efect seismic, un impact colosal asupra vieții și carierei mele. Șase ani mai târziu, juriul mi-a dat viața înapoi‘, a transmis Johnny Depp, conform CNN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *