Prima pagină » Cancan ultimă oră » Amănunte mai puțin știute despre modelul și vloggerița Laura Giurcanu: înălțime, vârstă, greutate, biografie, iubiți

Amănunte mai puțin știute despre modelul și vloggerița Laura Giurcanu: înălțime, vârstă, greutate, biografie, iubiți

12 mai 2021, 14:46,
în Cancan ultimă oră

Cunoscutul model și vlogger Laura Giurcanu cu greu poate trece neobservată la înălțimea ei de 1.80 m. Recent, aceasta a făcut furori în Maldive unde a fost în vacanță alături de alte două vloggerițe. Este vorba despre Alexia Eram, fiica Andreei Esca și Sânziana Negru. Fetele au avut parte de o vacanță de vis, toate trei neuitând să-și țină fanii la curent, pe Instagram, despre experiențele fabulaose trăite în Maldive.

Deși este nedespărțită de iubitul ei, Alexia Eram a ales să meargă doar fetele. Nici Laura Giurcanu nu a vrut să-și ia iubitul, cei trei alegând o vacanță „ ca fetele“ și se pare că nu au regretat alegerea făcută nicio secundă.

Toate cele trei fete trăiesc din social media, iar această vacanță în Maldive a fost o bună oportunitate pentru ele să împărtășească cu fanii fotografii inedite din vacanța de vis.

Laura Giurcanu

Laura Giurcanu: înălțime, vârstă, greutate, biografie

Laura Girucanu s-a născut pe 23 decembrie 1996, în București, are vârsta de 25 de ani și un 1,80 înălțime și 60 kg greutate.

Având trăsături de fotomodel încă de mică, Laura Giurcanu a început să cocheteze cu modellingul încă de la vârsta de 13 ani. Așa, în 2011, a ajuns să câştige „Next Top Model “. Laura s-a ales dupa emisiunea de la Antena 1 cu un contract de 70.000 de euro si a devenit posesoarea vizei Next Top Model.

Pentru frumoasa șatenă a urmat o carieră de succes în modelling, un job la care sute de milioane de fete visează.

De-a lungul carierei, Laura a pozat pentru unele dintre cele mai celebre reviste, printre care Vogue, Elle, Cosmopolitan, Glamour și Grazia. În plus, a colaborat cu artiști celebrii precum The Weeknd. Grației corpului ei de zeiță, Laura a reușit ușor să se impună pe cele mai importante catwalk-uri din New York, Paris sau Milano.

Datorită carierei de model, frumoasa șatenă a reușit în doar câțiva ani să călătorească în toata lumea.

Laura Giurcanu

A dat lovitura cu vlog-ul personal

De pe 22 noiembrie 2013, Luara Giurcanu și-a lansat canalul pe YouTube care poartă numele ei. Aceasta a postat acolo primul videoclip pe 10 iunie 2015 și, în scurt timp, a reușit să aibă unul dintre cele mai de succes vlogg-uri din România.

Aceasta a reușit să câștige popularitate grație mărturiilor sale frecvente pe vlogul personal, precum și tutorialelor de frumusețe și machiaj.

Laura Giurcanu a reușit să strângă peste 390.000 de abonați la canalul ei de YouTube și peste 900.000 de urmăritori pe Instagram. Unul dintre cele mai populare videoclipuri ale sale, „De ce e greu să fii fată?”, a reușit să strângă peste 450.000 de vizionări totale.

Anul trecut, Laura și-a surprins fanii când a postat poze cu ea vopsită blondă.

În 2018, Laura a fost vlogger-ul show-ului TV de la Pro TV, „Vocea României“.

Laura a cochetat și cu cinematografie, jucând în producția de succes „Oh, Ramona!“ (2019) și la rugămintea lui Selyy în fimul „5Gang: Un altfeld e Crăciun“ (2019).

Laura Giurcanu și prietenu lei, Cesar

Cine au fost iubiții Laurei Giurcanu

Cariera de model a Laurei Giurcanu au făcut din tânăra bucureșteancă o adevărată țintă pentru bărbații cu bani din România și din străinătate. Totuși, Laura nu s-a arătat interesată de niciunul dintre aceștia.

În 2014, Luara s-a afișat de câteva ori cu jucătorul de la FCSB Alexandru Târnovan. Relația dintre cei doi nu a durat însă foarte mult.

Din 2018, focoasa șatenă a început o relație cu Cesar, un tânăr pe care l-a ținut pe cât posibil ferit de ochii presei. Un an mai târziu, acesta a cerut-o în căsătorie, lcuru făcut public chiar de frumoasa vloggeriță.

Aceasta a spus atunci că relația lor decurge foarte bine, dar că nu are încă de gând să fie mireasă.

Laura Giurcanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`