Prima pagină » Cancan ultimă oră » Amănunte mai puțin știute despre Florin Ristei: Vârstă, înălțime, iubite

Amănunte mai puțin știute despre Florin Ristei: Vârstă, înălțime, iubite

01 oct. 2021, 16:13,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Cântărețul Florin Ristei, în vârstă de 34 de ani, jurat în cadrul emisiunii „X-Factor“, de la Antena 1, a dezvăluit care a fost misterul lipsei lui din ultima perioadă de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani“.

„Mă întreba lumea de ce nu mai sunt la Neatza, de ce n-am mai apărut, te-a dat afară, ce ai făcut?! Să știți că sunt bine. Am agățat doar puțin de COVID, de câteva zile. Cred că au fost vreo nouă zile, dar sunt bine.”, a povestit Florin Ristei pe pagina sa de Instagram.

Florin Ristei

Amănunte mai puțin știute despre Florin Ristei: Vârstă, înălțime

Florin Ristei s-a născut pe 29 august 1987, la Galaţi. Artistul, care are 34 de ani și 1,78 m înălțime, a fost dus de mama sa la lecții de vioară încă de la vârsta de la vârsta de 6 ani. Florin Ristei s-a făcut cunoscut la vârsta de 12 ani, ca solist al trupei Amici, cu piesa „Ea este Dana“. După 6 ani petrecuți în trupa Marfar, în 2012 a înființat trupa FreeStay, cu care cântă la diferite evenimente și merge în concerte cât de des poate.

În anul 2003, acesta a absolvit Școala Populară de Arte, secția Canto, din Galați, iar în paralel a luat lecții de vioară și pian. După liceu, a studiat Informatică Economică în cadrul Universității Româno-Americane, după ce a mai trecut și pe la Universitatea Politehnica București.

Florin Ristei si Naomi

Mama lui Florin Ristei l-a însoțit până la vârsta de 18 ani în toate deplasările la Bucureșt, la festivaluri, apariții TV, concerte. De-a lungul timpului a cucerit mai multe premii datorită vocii sale excepţionale.

Florin Ristei a prezentat emisiunea „Numai cu acordul minorilor”, de la TVR, după care a ajuns la Antena 1, în 2016, unde a prezentat Fantastic Show și „Prietenii de la 11“, alături de colega Diana Munteanu.

Florin a participat în show-ul „Te cunosc de undeva“, iar din 2020 a intrat în juriul emisiunii X Factor. De altfel, Florin Ristei este primul jurat care a şi câştigat celebra competiţie, acesta câștigând a treia ediţie a emisiunii.

Florin Ristei si Naomi

Florin Ristei, mare iubire cu Naomi Hedman

De un an, Florin Ristei formează un cuplu cu Naomi Hedman. În condițiile în care recent pe degetul iubitei artistului a apărut un inel, toată lumea a început să spună că Florin are intenții serioase și că cei doi au gânduri de nuntă.

Misterul inelului a fost lămurit de cei doi, care au spus că se bucură de fiecare moment împreună și că anul 2020, în ciuda pandemiei, a fost cel mai bun pentru ei.

Cei doi nu își fac încă planuri, iar Naomi consideră că nunta este doar o variantă și că relația lor n ueste ținută de existența unor acte. Chiar dacă nu visează o nuntă ca în povești Florin și Naomi n uexclud varianta căsătoriei.

Florin Ristei si Naomi

Puțini sunt cei care știu că înainte de a fi cu Naomi, Florin Ristei a avut o relație cu Marinela, un nume cunoscut în cluburile de fițe din Capitală. Cei doi au fost împreună trei ani, până când Marinela s-a îndrăgostit de Tudor Aposteanu, fost concurent MasterChef.

La scurt timp după despărțirea de Marinela, Florin Ristei s-a cuplat cu frumoasa Naomi Hedman, care a fost și ea concurentă X-Factor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *