Prima pagină » Magazin » „Amantii” Angelei Similea ii dau replica lui Sorin Movileanu

„Amantii” Angelei Similea ii dau replica lui Sorin Movileanu

25 oct. 2012, 20:43,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:322725;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Actorul Florin Piersic, realizatorul TV Titus Munteanu si copozitorul Marcel Dragomir sunt trei nume vehiculate de cel de-al doilea sot al Angelei Similea, Sorin Movileanu, cu care sustine ca l-a inselat cantareata.

Angela Similea a avut parte de o lovitura socanta dupa ce cel de-al doilea sot a aparut intr-o emisiune TV, in care a acuzat-o ca s-ar fi culcat cu trei artisti renumiti: realizatorul TV Titus Munteanu, compozitorul Marcel Dragomir si actorul Florin Piersic.

In timp ce ”doamna muzicii romanesti” nu a iesit in presa sa se apere, cei trei barbati ale caror nume au fost mentionate de Sorin Movileanu, i-au dat replica acestuia, numindu-l un om fara caracter.

”Eu il stiu pe Sorin, nu am nimic cu el. Cum o sa fie adevarat asa ceva? Asemena lucruri nu poate sa le spuna un om de caracter. Deja a inceput sa fie aberanta toata povestea”, a declarat Titus Munteanu la Happy Hour.

La randul lui, compozitorul Marcel Dragomir nu a fost atat de vehement, si, pe principiul ”cine se scuza se acuza”, nu a vrut sa ofere nici un fel de explicatie.

”Nu are nici un sens sa ma acuz sau sa ma scuz. Asta-i tot”, a raspuns el.

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *