Prima pagină » International » Amanta preşedintelui rus este rugată să intervină în conflictul armat din Ucraina. De ce îi este frică Alinei Kabaeva

Amanta preşedintelui rus este rugată să intervină în conflictul armat din Ucraina. De ce îi este frică Alinei Kabaeva

22 mart. 2022, 19:31,
BZI.ro, în International

Alina Kabaeva este presupusa amantă a președintelui Rusiei, Vladimir Putin. Apropiații acesteia au început să o implore să-l convingă pe Putin să înceteze războiul. Va putea iubita liderului de la Kremlin să facă ceva?

Alina se află în pericol de expulzare din Elveţia

Alina se află în pericol de expulzare din Elveţia, însă apropiaţii acesteia au început să-i ceară să facă ceva, să intervină pe lângă liderul de la Kremlin ca să oprească războiul, deoarece aceștia consideră că ea ar putea opri conflictul din Ucraina.

„Prietenele Alinei o imploră să se ducă la Putin şi să-l convingă să încheie războiul. Se pare că preşedintele rus a ajuns în punctul în care nu mai ascultă de nimeni. Poate ar avea ea succes. La Putin se ajunge foarte greu. Este apărat de un sistem de securitate foarte elaborat, iar Alina Kabaeva se teme că dacă ar merge la Moscova, nu ar mai reuşi să plece şi să revină la copiii lor”, a declarat o sursă în exclusivitate pentru PageSix.

Alina Kabaeva și copiii acesteia se ascund țară europeană neutră

Sursa citată mai sus a mai spus că Alina Kabaeva și copiii acesteia se ascund în acest moment într-o țară europeană neutră. Se pare că aceştia s-ar afla sub ocrotirea unui loial de-ai lui Putin, într-o cabană luxoasă, aproape de graniţa cu Franţa.

Pentru a fi expluzată din Elvenția, mai bine de de 50.000 de persoane din Ucraina, Rusia şi Belarus au făcut apel la Confederaţia elveţiană și au semnat o petiţie.

Fosta gimnastă este comparată cu celebra parteneră de viaţă a lui Adolf Hitler

În timp ce guvernul elveţian susţine că nu deţine informaţii solide conform cărora Kabaeva s-ar ascunde în Elveţia, persoana care a făcut declaraţiile sub protecţia anonimatului a mai spus că:  „Alina poate călători cu diverse nume sau paşapoarte. Zboară cu avioane private şi nu ar risca niciodată să călătorească sub numele său real”.

Petiția pentru ca Alina Kabaeva să fie expulzată din Elveția are titului: ”Puneţi-o pe Eva Braun în legătură cu Führer-ul său”, iar în acest fel, fosta gimnastă este comparată cu celebra parteneră de viaţă a lui Adolf Hitler.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *