Prima pagină » Lifestyle » Celebritati » Amanta lui Pablo Escobar da in judecata Netflix. Ce a deranjat-o pe fosta jurnalista

Amanta lui Pablo Escobar da in judecata Netflix. Ce a deranjat-o pe fosta jurnalista

29 mart. 2018, 14:31,
în Lifestyle
a:3:{s:7:"site_id";i:6;s:6:"old_id";i:53717;s:8:"site_url";s:16:"lifestyle.bzi.ro";}

Amanta lui Pablo Escobar, unul dintre cei mai temuti si renumiti traficanti de droguri, a dat in judecata Netflix dupa ce a urmarit serialul "El patron del Mal".

Motivul pentru care aceasta a dat in judecata Netflix este unul cat se popate de simplu. A fost teribil de deranjata de modul in care a fost portretizata in serialul "El patron del mal". Mai mult decat atat, ea sustine ca regizorii au furat pasaje din cartea sa, care a fost publicata in anul 2007 si nu i-au platit drepturile de autor.

Fosta jurnalista, Virginia Vallejo spune ca a negociat cu cei de la Netflix ca acestia sa se foloseasca de informatii din cartea ei, insa nu au ajuns la o intelegere, asa ca acestia au folosit oricum scene din carte, relateaza stirileprotv.ro

Amanta lui Escobar nu este prima persoana care i-a fost apropiata traficantului si care alege sa vorbeasca despre mitul din spatele omului Pablo. Fiul lui Pablo Escobar, supranumit "Regele Cocainei" a vorbit deschis despre viata tatalui sau din dorinta de a clarifica imaginea care i-a fost conturata acestuia de-a lungul timpului de catre mass-media. In ciuda faptului ca este constient ca povestile sale nu vor arunca o urma de lumina asupra vietii lui Escobar, Sebastian Marroquin sustine ca este esential ca acestea sa nu ramana nespuse. Fiul lui Escobar este de parere ca imaginea tatalui sau a fost demonizata si exagerata. Pe de alta parte, nu neaga ca era un om de temut, cu o moralitate indoielnica.

Fiul lui Escobar a marturisit ca are amintiri placute alaturi de tatal sau, dar si ca isi aminteste cu oroare actele de o cruzime greu de imaginat pe care acesta le savarsea fara a manifesta cea mai mica urma de remuscare sau compasiune. Sebastian a rememorat numeroasele dati in care l-a rugat pe Escobar sa inceteze sa plaseze bombe. sa rapeasca si sa ucida oameni. „I-am spus in fata de o mie de ori ca nu sunt de acord cu bombele pe care le-a plantat, ca a rapit si a ucis oameni. Stiam ca violenta pe care o provoca se va intoarce impotriva noastra”, a declarat acesta.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`