Prima pagină » Radio » Actualitate » Amant surpriză pentru fosta soție a lui Cătălin Bordea. Livia s-a cuplat cu cel care le-a fost cavaler de onoare la nuntă

Amant surpriză pentru fosta soție a lui Cătălin Bordea. Livia s-a cuplat cu cel care le-a fost cavaler de onoare la nuntă

06 sept. 2023, 13:06,
BZI.ro, în Radio

În sfârșit s-a aflat ce amant are Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, iubitul femeii fiind nimeni altul decât un bun prieten al comediantului. Recent, Livia a fost surprinsă în ipostaze mai mult decât tandre în compania lui Spike. Nu în ultimul rând, amantul Liviei este cel care le-a fost cavaler de onoare la nuntă…

La mijlocul lunii iulie, Cătălin Bordea și Livia au divorțat oficial la notar, după un mariaj de 8 ani. Cei doi nu au vorbit public despre motivele care au stat la baza separării lor, însă apropiații cuplului au dezvăluit că actorul a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a salva căsnicia. Recent, comediantul a confirmat că are o nouă iubită, alături de care s-a afișat la un eveniment monden. Ei bine, acum Livia, fosta soție a lui Bordea, a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se săruta cu Spike, prieten apropiat al lui Cătălin Bordea.

Amant surpriză pentru fosta soție a lui Cătălin Bordea

Fosta soție a lui Cătălin Bordea s-a cuplat cu Spike, prietenul comediantului, care le-a fost cavaler de onoare la nuntă. Pe 14 iulie, Cătălin Bordea anunțat divorțul de fosta lui soție, Livia, prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare. La momentul respectiv, actorul preciza că separarea nu a fost provocată de unul dintre „motivele clasice” și a cerut să-i fie respectată intimitatea. Ulterior, câștigătorul „America Express” a confirmat că este într-o nouă relație și s-a afișat cu o domnișoară brunetă la un eveniment monden. Acum, și Livia a fost surprinsă de paparazzi în mașina lui Spike, iar cei doi s-au sărutat pasional.

După divorțul de Cătălin Bordea, Livia s-a reprofilat și a devenit PR pentru mai mulți artiști din industria muzicală românească, între care Spike și Andia. Pe 5 septembrie, bruneta a fost surprinsă de paparazzi Cancan în compania rapperului. Cei doi au fost fotografiați în timp ce se plimbau, apoi în mașină, sărutându-se. Se zvonește că actorul și Spike au fost legați de o strânsă prietenie, însă s-ar fi distanțat în ultima perioadă.

Ba mai mult, potrivit sursei citate, Spike s-ar fi iubit în trecut cu Simon Maican, un fel de sosie a Liviei. Cele două ar fi fost bune prietene, iar Simona i-ar fi fost domnișoară de onoare Liviei la nunta cu Cătălin Bordea, iar Spike cavaler de onoare, în urmă cu 4 ani.

Livia Eftimie nu a făcut nicio declarație referitoare la ipostaza în care a fost surprinsă alături de Spike, însă Spike a avut o primă reacție, susținând că el și fosta soție a lui Cătălin Bordea sunt „colegi de firmă”.

„Suntem colegi de firmă. Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut. Nu avem ce să comentăm, nu ne interesează publicitatea. Nu mă simt nici bine, cred că am COVID, trebuie să închid”, a precizat Spike.

Și Cătălin Bordea are o nouă iubită

La sfârșitul lunii august, Cătălin Bordea confirma că este într-o nouă relație, însă nu a divulgat prea multe detalii despre partenera lui. Ulterior, cei doi s-au afișat împreună la lansarea documentarului „The Science Behind Cristina Neagus Unstoppable Shot”, în timp ce se țineau de mână. Comediantul a precizat că, deocamdată, se concentrează pe latura profesională, motiv pentru care va păstra discreția referitor la schimbările din viața sentimentală.

„Este o femeie minunată. Momentan, prefer să nu fac alte declarații. Mă focusez pe latura profesională unde lucrurile merg foarte bine. Mă concentrez pe mine să fiu ok. Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă păstrez”, a spus Cătălin Bordea despre actuala sa iubită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024