Prima pagină » Cultural » Amalia Ursu a vorbit fără perdea despre căsnicia cu Vasilică Ceterașu. „Cu nervi, cu stres, toate la pachet”

Amalia Ursu a vorbit fără perdea despre căsnicia cu Vasilică Ceterașu. „Cu nervi, cu stres, toate la pachet”

24 oct. 2023, 11:19,
în Cultural

Amalia Ursu a vorbit deschis despre căsnicia ei cu Vasilică Ceterașu. Soția artistului a exprimat clar cum gestionează situațiile în care partenerul ei comite o greșeală! Vasilică Ceterașu și Amalia Ursu sunt foarte sinceri când vine vorba despre aspecte importante din relația lor.

Recent, soția artistului a acordat un interviu inedit, în cadrul căruia a făcut noi dezvăluiri despre căsnicia lor. Amalia a comunicat deschis și fără ezitare despre ceea ce se întâmplă între ei atunci când artistul face greșeli.

Amalia Ursu a vorbit fără perdea despre căsnicia cu Vasilică Ceterașu

Amalia Ursu și Vasilică Ceterașu sunt unul dintre cele mai populare și iubite cupluri din industria showbiz-ului românesc. De-a lungul timpului, cei doi au reușit să câștige inimile românilor prin autenticitatea și sinceritatea lor. Povestea lor de dragoste a început acum mulți ani, iar din căsătoria lor au rezultat trei copii, de care sunt mândri și pe care îi apreciază cu fiecare ocazie.

Chiar dacă au demonstrat că au o relație solidă și că nimic nu-i poate despărți, sa întâmplat adesea ca cei doi să recunoască că au existat momente tensionate, multe din ele generate de stilul caracteristic al violonistului. Prin urmare, într-un interviu recent, cântăreața a dezvăluit motivul pentru care adesea apare supărată în videoclipurile din vacanță.

Se pare că de fiecare dată când Vasilică comite o greșeală, fie ea mică sau mare, soția lui nu poate trece peste aceasta imediat, iar violonistul surprinde doar asta în filmările sale. Unul dintre incidentele care au supărat-o pe interpretă a fost atunci când trebuiau să plece în vacanță și în aeroport, soțul ei și-a dat seama că nu avea asupra sa actul de identitate.

„Vreau să spun că de fiecare dată când plecăm în vacanță, Vasilică mă filmează fix în momentele nepotrivite. Atunci când eu sunt supărată sau nervoasă pe el. El mai întâi face câte o gafă, după care scoate telefonul și mă filmează. Foarte multă lume mă întreabă de ce sunt supărată, că altă femeie ar fi fericită să meargă în vacanțe.

Dar eu până să ajung în vacanță, am de tras cu el.

Mi s-a întâmplat să mergem la aeroport și el să-și uite buletinul acasă. Numai chestii de genul acesta face. Șocuri totale. Normal că sunt supărată și stau și mă consum pentru el că nu e atent.”, a mărturisit Amalia Ursu, pentru fanatik.ro.

Vasilică Ceterașu și-a înșelat nevasta

Vasile Ceterașu a recunoscut, într-un interviu pentru Fanatik, că i-a fost infidel soției. Dar că, de fiecare dată, a reparat lucrurile la timp și că, de când a apărut fiica lui, Serena, viața de familie este mai bună ca niciodată.

Vasile Ceteraşu a povestit că soţia lui l-a urmărit de câteva ori, în trafic. Ar fi oprit dacă nu avea în dreapta o domnişoară sau alta. Soţia nu a putut trece cu vederea prea uşor faptul că Vasile optase pentru alte „însoţitoare”, dar iubirea face minuni, aşa că în scurt timp l-a iertat.

„Noi am fost și certați. M-a și prins, când mă urmărea prin oraș cu mașina când eram cu altele în drepta. Noi eram împreună, dar mai vorbeam și cu altele. Dar doar vorbeam. Mă urmărea prin oraș și mi-a zis că se mută la mine. Apoi a rămas însărcinată, am făcut nunta că botez… Ziceam că sunt plecat și ea mă urmărea. Și mă găsea. Nu m-a bătut, că fugeam. La mine e greu să mă prinzi, mă vezi, dar nu mă prinzi”, a spus Vasile Ceterașu.

În ciuda celor întâmplate între ei, Amalia Ursu și Vasilică Ceterașu au parte de o căsnicie fericită alături de micuții lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *