Prima pagină » Cancan ultimă oră » Amalia Năstase, dezvăluiri fără perdea! În ce relații a rămas vedeta cu fostul tenismen?

Amalia Năstase, dezvăluiri fără perdea! În ce relații a rămas vedeta cu fostul tenismen?

02 mai 2022, 23:16,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Amalia și Ilie Năstase și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu în 2003, însă dragostea lor nu a fost una cu un final ca în basme, ci s-a sârșit cu un divorț la tribunal, în 2010. În total, însă, cei doi au împărțit bune și rele timp de 14 ani, iar din rodul iubirii lor au rezultat două fetițe: Emma și Alesia, în vârstă de 16, respectiv 18 ani.

În cele din urmă, ambii și-au găsit fericirea în frațele altor parteneri. În prezent, fostul tenismen este într-o relația cu Ioana Simion, cu care este și căsătorit și cu care are o căsnicie cu năbădăi, iar Amalia Năstase l-a cunoscut pe Răzvan Vasilescu, pe care l-a făcut tătic de băiat în 2015.

Vedeta de televiziune a dezvăluit care este relația cu fostul ei soț, la mai bine de un deceniu de când au decis să meargă pe drumuri separate.

În ce relații a rămas Amalia Năstase cu fostul tenismen?

Vedeta a fost întrebată recent cum se înțelege cu Ilie Năstase, bărbatul care a făcut-o mamă de două ori. Ei bine, Amalia a recunoscut că relația ei cu tatăl fiicelor este cât se poate de bună, ba chiar are numai cuvinte de laudă la adresa fotului ei soț.

„Cine nu e cu Ilie în relații bune?! El e un om extrordinar”, a spus Amalia Năstase la un post de televiziune.

Aceasta a continuat șirul laudelor la adresa lui Ilie Năstase spunând că este un tată grijuliu și iubitor și, de asemenea, foarte darnic. Ea a dezvăluit public că fostul sportiv le-a cumpărat fiicelor sale câte un apartament la malul mării și se interesează de ele frecvent.

„Iubește fetele, se văd mereu, le-a făcut cadou două apartamente la mare, pe el n-ai cum să te superi vreodată. E un tată pentru fete extraordinar, se iubesc foarte mult”, a mai spus fosta soție a lui Ilie Năstase.

Amalia Năstase: „A fost la vremea respectivă o decizie foarte grea”

Amalia Năstase îi este recunoscătoare fostului soț, deoarece după ce l-a cunoscut pe el viața ei s-a schimbat în totalitate. Ea a spus că divorțul a fost cea mai grea decizie la vremea ei, mai ales că aveau și copii.

„Cea mai grea decizie… Păi, probabil, când am divorțat, a fost la vremea respectivă o decizie foarte grea, având copii, și nu e vorba numai despre mine. Dar trebuie să trăiești la maxim, indiferent dacă ai copii, n-ai copii și, în al doilea rând, o viață împlinită e când ai mai făcut bine și altor oameni în jurul tău, adică o viață trăită doar la maxim și doar pentru tine nu e o viață împlinită sută la sută!”, a declarat Amalia Năstase.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *