Prima pagină » Cancan ultimă oră » Amalia Năstase, detalii neștiute despre divorțul de Ilie Năstase: „Cea mai grea decizie…”

Amalia Năstase, detalii neștiute despre divorțul de Ilie Năstase: „Cea mai grea decizie…”

07 feb. 2022, 21:16,
în Cancan ultimă oră

Amalia Năstase și Ilie Năstase au decis să se separe, după șapte ani de căsnicie. Ei doi au avut o poveste de dragoste care a durat 14 ani, iar în anul 2010 s-a terminat. Vedeta a dezvăluit cum a fost divorțul pentru ea.

Amalia Năstase, dezvăluiri despre divorțul de Ilie Năstase

După ce a divorțat de Ilie Năstase, vedeta și-a găsit liniștea alături de Răzvan Vasilescu, asociatul ei și s-au căsătorit în Las Vegas. Vedeta a spus că divorțul de fostul ei soț a fost foarte greu, nu doar pentru ei, ci și pentru cele două fete ale lor, Alessia și Emma.
Amalia Năstase îi este recunoscătoare fostului soț, deoarece după ce l-a cunoscut pe el viața ei s-a schimbat în totalitate. Ea a spus că divorțul a fost cea mai grea decizie la vremea ei, mai ales că aveau și copii.

,,Cea mai grea decizie… Păi, probabil, când am divorțat, a fost la vremea respectivă o decizie foarte grea, având copii, și nu e vorba numai despre mine. Dar trebuie să trăiești la maxim, indiferent dacă ai copii, n-ai copii și, în al doilea rând, o viață împlinită e când ai mai făcut bine și altor oameni în jurul tău, adică o viață trăită doar la maxim și doar pentru tine nu e o viață împlinită sută la sută!”, a declarat Amalia Năstase.

Cum se simte Amalia Năstase în noua căsnicie

După divorțul de Ilie Năstase, Amalia s-a implicat în totalitate în pe creșterea celor două fiice. După un timp vedeta și-a găsit fericirea în brațele asociatului său, Răzvan Vasilescu. Cei doi s-au căsătorit în Las Vegas, iar împreună au și un băiețel.

Amalia Năstase a spus că pe Răzvan îl știa de mult și în prezent este bărbatul pe care îl iubește și fără de care nu funcționează.

,,Pe Răzvan îl știam mai de mult, am început un proiect atunci. E bărbatul pe care-l iubesc și fără de care nu funcționez. Avem o relație atât de bine închegată și e atâta încredere între noi. Eu eram turmentată de ce se întâmpla în viața mea atunci, dar am zis hai să încercăm. El mă admira mai de mult. Eu sunt a dracului, nu aș putea să iert un bărbat dacă m-ar înșela”, a spus vedeta.


Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *