Prima pagină » Cancan » Amalia Năstase, despre viața de familie și relația cu soțul ei. “Mă ceartă toată lumea…”

Amalia Năstase, despre viața de familie și relația cu soțul ei. “Mă ceartă toată lumea…”

18 oct. 2023, 12:24,
BZI.ro, în Cancan

După o perioadă în care a dispărut din lumina reflectoarelor, Amalia Năstase a vorbit despre viața de familie și relația cu soțul ei. În anul 2019, Amalia Năstase a lansat un reality show intitulat „Doamna Amalia”, în care și-a propus să ofere oamenilor o perspectivă asupra diferitelor activități din viața sa.

Mai târziu, proiectul a evoluat și a devenit un podcast, în care vedeta a invitat mai multe personalități din România, printre care Andreea Esca, Antonia, Deliric, Mihai și Elwira Petre, pentru a discuta diverse subiecte.

De ce a abandonat acest proiect

De ceva vreme, Amalia Năstase nu a mai fost implicată în acest proiect. Vedeta a explicat motivul pentru care s-a distanțat de această activitate, dar a menționat că dorește să revină în fața publicului.

„Mă ceartă toată lumea. Într-adevăr au dreptate pentru că trebuie să fac vlogul din nou. Dar știi ce se întâmplă? În timpul pandemiei, când stăteam în casă toți, am făcut asta pentru că aveam foarte mult timp. Acum nu mai am timp că fac tot felul de chestii, sunt pe drumuri. Când să mai filmez? Promit că am să fac un vlog în următoarea lună. Și interviuri am de gând să fac, podcasturi. Mă rog, nu-mi place să le zic podcast-uri pentru că nu sunt eu un profesionist, dar o să filmez cu invitați pe care să-i întreb diverse și cu care să vorbim”, a spus Amalia Năstase pentru EGO.ro.

Amalia Năstase, despre viața de familie și relația cu soțul ei

Cu ceva timp în urmă, Amalia Năstase a discutat despre relația cu Răzvan Vasilescu și despre modul în care funcționează dinamica cuplului lor. Vedeta a dezvăluit cum abordează minciunile într-o relație.„E bine întotdeauna să împachetezi toate lucrurile neplăcute, dar nu în minciună, ci să le dai o tentă optimistă. Minicunile nu sunt bune în cuplu. Una este cosmetizarea, alta este minciuna în cuplu. La mine nu sunt minciunile necesare. La mine și cosmetizarea aceasta este amuzantă. Nu ne este frică unul de celălat. Râdem amândoi și trecem peste lucruri mai ușor. Avem simțul umorului, iar atunci când iau lucrurile prea în serios îmi spune”, a declarat Amalia Năstase pentru Antena Stars, citată de spynews.ro.

Amalia Năstase a vorbit și despre cei trei copii ai săi și despre relația pe care o are cu ei.

„Alessia este la școală la Paris, Emma este clasa a 12-a. Alessia este în anul trei la Paris. Iar Toma este clasa a 2-a. Iar eu sunt cu foarte multă treabă, cu foarte multe proiecte. Sunt niște fete foarte bune și foarte inimoase așa, mă bucur mult că sunt mama lor și că am putut să avem o relație așa frumoasă și să fie și ele așa de bune și frumoase”, a adăugat Amalia Năstase pentru Ego.

Amalia Năstase este într-o relație cu Răzvan Vasilescu, cu care formează o familie fericită. Cei doi au împreună un fiu pe nume Toma, iar vedeta mai are două fiice, Alessia și Emma, din căsătoria anterioară cu Ilie Năstase. Amalia și Ilie au divorțat în 2010 după o relație de 14 ani și o căsătorie de 7 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *