Prima pagină » Cancan » Amalia Mihart a creat o serie de controverse la “Chefi la cuțite”. Concurenta este acuzată de tactici murdare

Amalia Mihart a creat o serie de controverse la “Chefi la cuțite”. Concurenta este acuzată de tactici murdare

08 iun. 2023, 11:35,
BZI.ro, în Cancan

Amalia Mihart, una dintre concurentele rămase în competiția „Chefi la Cuțite”, este subiectul unor comentarii răutăcioase și a unei campanii negative pe Facebook. Mulți dintre fani o acuză că se angajează în tactici „murdare” în timpul competiției și sunt de părere că ar fi trebuit să fie eliminată de mult timp.

Însă, ea reușește să-și păstreze locul în competiție și este susținută de producătorii emisiunii, ceea ce a stârnit revoltă în rândul telespectatorilor.

Amalia Mihart a creat o serie de controverse la “Chefi la cuțite”

Amalia Mihart, membră în echipa lui Cătălin Scărlătescu, este una dintre cele mai controversate concurente din competiția „Chefi la Cuțite”. Pe Facebook a luat amploare o campanie negativă îndreptată împotriva sa, iar mesajele răutăcioase la adresa ei sunt tot mai frecvente.

Telespectatorii o acuză că joacă „murdar” și că nu respectă termenele limită pentru preparatele sale, ceea ce a dus la primirea unor penalizări.

Chiar și în fața acestor acuzații și critici, Amalia reușește să-și păstreze locul în competiție, ceea ce a stârnit un val de revoltă în rândul telespectatorilor, scriu cei de la ziareonline.ro.

Concurenta este acuzată de tactici murdare

Fanii emisiunii „Chefi la Cuțite” sunt foarte dezamăgiți de susținerea acordată Amaliei de către producătorii emisiunii, considerând că aceasta ar fi trebuit eliminată de mult timp. Chiar și după ce a primit două puncte de penalizare pentru intervenția asupra preparatului după sunetul sirenei, Amalia nu a fost eliminată din competiție, ceea ce a supărat și mai mult fanii. Comentariile negative la adresa ei sunt extrem de diverse și reflectă opinii diferite ale telespectatorilor:

„Ea e pe lângă oricum cu bucătăria, nu înțeleg de ce e atât de protejată, corect era să părăsească competiția”;

„Îmi pare rău pentru Iustin. Dar totuși speram să plece Amalia. Când pleacă este varză cu cârnați. Voia o notă mai mare că și merita”;

„Dacă Amalia a fost depunctată și din cele 7 puncte a rămas cu 5 de ce nu a plecat și ea acasă? Cine o tot ține în brațe? A plătit să facă parte din echipe și să rămână în competiție?”.

Aceste comentarii sunt doar câteva exemple ale nemulțumirii telespectatorilor. Există suspiciuni că Amalia este susținută de producătorii emisiunii datorită comportamentului său controversat, care generează multe discuții.

Cine este câștigătorul sezonului 11 „Chefi la cuțite”

Potrivit „Viperele Vesele”, persoana care pleacă acasă cu marele premiu este Nina Hariton, „cuțitul de aur” al lui chef Sorin Bontea.

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii «Viperele Vesele», vă anunțăm că prima femeie din istoria emisiunii «Chefi la cuțite» care a primit «cuțitul de aur», Nina Hariton, din echipa lui chef Sorin Bontea, va fi câștigătoarea sezonului 11 al emisiunii”, au scris cei de la „Viperele Vesele”.

Așadar, se pare că și anul acesta chef Sorin Bontea a făcut alegerea corectă atunci când i-a oferit „cuțitul de aur” Ninei Hariton, după ce sezonul 10 a fost câștigat tot de unul dintre concurenții simpaticului bucătar, Florica Boboi. Mai avem de așteptat până la etapa finală când va fi anunțat câștigătorul „Chefi la cuțite”, însă contul de Instagram „Viperele Vesele” nu a dat greș până acum cu informațiile oferite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *