Prima pagină » Cancan » Amalia Enache locuiește cu fiica ei într-o mansardă cochetă. Cum este decorat apartamentul

Amalia Enache locuiește cu fiica ei într-o mansardă cochetă. Cum este decorat apartamentul

12 iul. 2024, 10:40,
B, , h, , în Cancan

Îndrăgita prezentatoare TV Amalia Enache locuiește cu fiica ei într-o mansardă cochetă, locuință în care s-a mutat când a venit în București. După ce timp de patru ani a stat cu chirie în respectivul apartament, știrista l-a cumpărat. De amenajarea locuinței s-a ocupat chiar Amalia Enache, totul fiind făcut cu bun gust.

Amalia Enache se apropie de 50 de ani însă nu îi dai vârsta reală, mai ales că are o siluetă de invidiat deși este și mămică. Multe tinere privesc cu invidie la frumoasa prezentatoare de știri și se întreabă cum reușește să se mențină în această formă de invidiat. Recent, vedeta de la Pro TV le-a arătat fanilor cum arată locuința sa, potrivit Unica.

Amalia Enache locuiește cu fiica ei într-o mansardă cochetă

Amalia Enache este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare de știri din România. De-a lungul carierei sale, vedeta a câștigat simpatia multor oameni care îi sunt alături indiferent de situație. Știrista locuiește de câțiva ani într-un apartament în apropiere de parcul Cișmigiu din București. Celebra prezentatoare de televiziune a achiziționat locuința în urmă cu mai mulți ani și și-a amenajat-o după bunul plac.

În urmă cu 24 de ani, Amalia Enache s-a mutat din Timișoara în București cu chirie în mansarda cu trei camere în care locuiește și astăzi împreună cu fiica ei, Alma (6 ani). În 2004, prezentatoarea buletinului de știri de la Pro TV a cumpărat locuința respectivă. Vedeta este foarte încântată de spațiul în care locuiește pentru că este luminos și confortabil.

„Eu atunci când m-am mutat la București, după studenție, după facultatea de la Timișoara, am stat cu chirie în această mansardă în apropierea parcului Cișmigiu. E o casă pe care mi-am dorit-o foarte mult, o casă pe care am renovat-o după gustul meu. Nu e o casă mare, este un apartament cu 3 camere, dar e o casă foarte luminoasă și pentru mine e cea mai frumoasă.

Îmi place pentru că e chiar aproape de Cișmigiu, e ca o prelungire a casei noastre, e așa grădina noastră, școala e aproape, mergem pe jos, e centrul aproape, facem aproape totul pe jos și pentru mine este suficient. Eu nu visez la căsoaie, nu știu, nu am asta ca o dorință”, a spus Amalia Enache.

Cum și-a amenajat locuința Amalia Enache

În casa Amaliei există câteva obiecte de colecție, vechi, cu detalii tradiționale, pe care le-a acahiziționat din magazinele de antichități. Cada din baie este adusă din Paris. Livingul din locuința Amaliei Enache este open-space cu bucătăria, care deși este mică, este cochetă și foarte bine compartimentată. Acolo, vedeta de la Pro TV are și aragazul, dar și mașina de spălat. Jurnalista spune că în casa ei se gătește foarte mult, dar nu ea este cea care se ocupă de bucătărie.

„Eu nu gătesc foarte mult, dar în această casă se gătește foarte mult, pentru că am un copil care mănâncă foarte bine. Deși este mic locul, de aici ies de câteva ori pe zi felul unu, felul doi și prăjituri”, povestește Amalia Enache.

Facem cam 20 de minute, dacă ne grăbim, dar am descoperit că nu îmi place deloc să ne grăbim, așa că ne luăm mult mai mult timp ca să facem din plimbarea această matinală împreună o adevărată bucurie, ca un drum relaxant în vacanță, nu o alergătură și un stres cu care să încarc copilul înainte de o zi de învățătură”, a povesit Amalia Enache, în mediul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *