Prima pagină » Cancan » Amalia Enache, despre relația cu tatăl fetiței sale. „Lucrurile s-au schimbat deja”

Amalia Enache, despre relația cu tatăl fetiței sale. „Lucrurile s-au schimbat deja”

15 oct. 2021, 10:27,
BZI.ro, în Cancan

Amalia Enache a vorbit recent, în cadrul unui interviu, despre relația pe care o are cu tatăl fetiței sale. O fire discretă, vedeta tv a știut mereu să își țină viața personală departe de ochii curioșilor. Stirista de la PRO TV nu a vorbit de foarte multe ori despre tatăl Almeni, fiica sa.

De curând însă, Amalia s-a decis să povestească câteva detalii mai puțin cunoscute de fanii ei.

Cum se înțelege Amalia Enache cu tatăl fiicei sale

Amalia Enache este implicată într-o relație la distanță și nu își dorește să părăsească țara pentru tatăl Almei. Cu câțiva ani în urmă, știrista a precizat că bărbatul locuiește în America de Sud și că aceștia au o relație la distanță. Întrebată în cadrul inverviului dacă lucrurile între ei s-au schimbat, Amalia a raspus fară să stea prea mult pe gânduri.

„Lucrurile s-au schimbat deja demult’, a spus ea.

La întrebarea dacă și-ar dori să se mute în altă țară sau alt continent pentru tatăl fetiței sale, știrista de la PRO TV a răspuns la fel de repede și de direct.

„Nu e cazul, suntem foarte bine’, a adăugat ea.

Viața vedetei tv s-a schimbat enorm după ce a devenit mamă. Amalia susține că are o relație extrem de specială cu fiica ei, în vârstă de 5 ani.

„Mi-a umplut un gol. După orice succes al meu eu simţeam că rămâne un gol, totuşi, care acum nu mai e. Am sentimentul că toate au mai mult sens. Că am la ce să mă întorc grăbită şi fericită acasă, după orice şi de oriunde’, a declarat Amalia Enache pentru OK! Magazine.

Ce regrete are Alma, fiica vedetei de la PRO TV

Alma este foarte fericită atunci când își vede mama la televizor însă, regretă că nu își poate vedea și tatăl atunci când merge la muncă.

„Ah, i se pare absolut firesc, pur şi simplu asta e meseria mamei ei. Nu ştie cum ar fi posibil altfel. Regretă că nu îşi vede şi tatăl când e el la serviciu, i se pare mai firesc în cazul meu, e clar că sunt acolo. Îi vede şi pe prietenii mei pe care îi cunoaşte, pur şi simplu aceasta e lumea noastră. Chiar şi ea apare, când mă însoţeşte la emisiuni’, a mai spus vedeta.

Cine este Amalia Enache

Amalia Enache s-a născut în anul 1977 la Hunedoara. Aceasta are 53 de kg și 1.70 m. A prezentat mai multe buletine de ştiri şi în prezent este gazda jurnalului de la ora 22:30, împreună cu Cristian Leonte.

Fiind unul dintre cei mai vechi oameni de la ştiri, Amalia Enache ar avea un salariu de 7.000 de euro lunar la Pro TV.

O singură dată a lipsit de la pupitrul ştirilor, atunci când a rămas însărcinată şi l-a lăsat pe colegul Cristian Leonte să prezinte singur. După ce a născut-o pe micuţa Alma, Amalia şi-a revenit miraculos şi a slăbit imediat, ajungând într-un timp record să cântărească 53 de kilograme la o înălţime de 1,70 m.

Stirista a trecut prin mai multe momente grele de-a lungul vieții sale. Fară dar și poate, cea mai mare traumă a avut-o atunci când și-a pierdut ambii părinți la o diferență scurtă de timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *