Prima pagină » Cancan » Amalia Enache are un soț mult mai tânăr. Detalii neștiute din viața privată a prezentatoarei de la Pro Tv

Amalia Enache are un soț mult mai tânăr. Detalii neștiute din viața privată a prezentatoarei de la Pro Tv

09 nov. 2021, 14:10,
BZI.ro, în Cancan

Carismatica știristă Amalia Enache are un soț mult mai tânăr. Este discretă în aparițiile publice, ceea ce a provocat interesul publicului dornic să afle detaliile neștiute din viața privată a prezentatoarei de la Pro Tv. Frumoasa vedetă este extrem de rezervată atunci când vine vorba despre familie, cu atât mai mult despre soțul ei, pe care l-a ținut departe de ochii curioșilor.

Amalia Enache are un soț cu 10 ani mai tânăr

Amalia Enache, în vârstă de 44 de ani, este căsătorită cu un fost coleg de muncă. Vedeta a încercat să își țină partenerul de viață cât mai departe de lumea mondenă, fapt care a provocat suspiciuni în rândul admiratorilor.

Frumoasa prezentatoare de știri de la Pro Tv este căsătorită cu Claudiu Anghel, make-up artist de profesie, în vârstă de 34 de ani. Diferența de vârstă dintre cei doi nu i-a împiedicat să trăiască o frumoasă poveste de dragoste, dar extrem de discretă. Aceștia au împreună o fetiță, pe Alma, însă Amalia Enache o crește singură.

Vedeta este implicată într-o relație la distanță, dar și-a asumat rolul de mamă singură. Tatăl copilului ei s-a mutat în Argentina, însă știrista a refuzat să îl urmeze pe partenerul ei de viață. În cadrul unui interviu, aceasta a mărturisit că a acceptat situația și că reușește să gestioneze lucrurile, fiind conștientă de distanța dintre ea și Claudiu Anghel:

„Atunci când lucrurile sunt foarte clare de la început şi când situaţia e aşa cum e,(…) dacă lucrurile sunt asumate şi le ştiu, le înţeleg de la bun început că sunt într-un anume fel, pentru mine iau partea bună şi sunt foarte multe părţi bune în această poveste”, a spus vedeta de la Pro Tv.

Amalia Enache reușește cu succes să îmbine planul profesional cu cel personal, având grijă totodată să se mențină în formă. Aceasta afișează un fizic de invidiat și nu se abate de la o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos.

Detalii surprinzătoare din viața frumoasei prezentatoare de știri

Puțini sunt cei care știu că Amalia Enache ascunde câteva drame. Celebra prezentatoare și-a pierdut părinții, iar decesul acestora i-a provocat o mare suferință. În cadrul unui interviu, aceasta a mărturisit cât de greu i-a fost în acea perioadă:

„Nu realizez că tatăl meu nu mai este. L-am pierdut la începutul lunii martie (n.r. martie 2018). A fost atât de prezent în viața și în casa noastră! Încă nu am asimilat dispariția lui. Și cu mama a durat ceva vreme, abia după vreo doi, trei ani, am avut conștiința faptului că, draga de ea, nu mai este. A fost un noroc să fie mama mea. Este un noroc uriaș în viață să ai o mamă ca a mea, să ai un tată ca al meu”, a declarat vedeta la acea vreme. 

O altă situația grea pentru Amalia Enache a fost momentul în care voia să renunțe la job după ce a rămas însărcinată. Vedeta își asumase rolul de mamă singură și voia să se dedice în totalitate creșterii și educației copilului ei. Prezentatoarea de la Pro Tv a recunoscut că nu i-a păsat de bârfele și răutățile celor din jur cu privire la viața ei privată:

“Alma mă face fericită. Dar dacă rămâneam în colivia aia numită „gura lumii”, Alma nu ar fi fost astăzi. Mi-am asumat acest lucru. Public. Sunt o mamă singură. Nu am răspuns curiozității, aproape patologice, de ce sunt o mamă singură, dar atunci când am luat această hotărâre, ca Alma să vină în viața mea, m-am dus la șefa mea cu demisia.

Pentru că știam că urmează toată această curiozitate, că departamentele de la mine de la serviciu vor avea multe de răspuns, cele de PR, cele juridic, ziarelor care vor publica multă presiune și că nu e bine deloc ca la un prezentator de știri să te uiți și să vezi altceva decât puterea lui de a spune poveștile altora.

Nu e bine să stârnim atâtea și atâtea discuții. M-am dus atunci spunându-i că știu toate lucrurile acestea și sunt pregătită să renunț la o carieră, la momentul acela, de vreo 15 ani. Numai că, în loc să plec pentru totdeauna de acolo, am primit cea mai puternică încurajare. Și nu numai de acolo. Nu numai de la șefii mei, ci și de la toți prietenii mei și le mulțumesc pentru asta”, a declarat știrista.

Amalia Enache și soțul ei, Claudiu Anghel, au o fetiță superbă, pe Alma, de care sunt tare mândri. În pofida dramelor și a momentelor dificile din viața prezentatoarei de știri, aceasta a demonstrat că este o femeie și o mamă puternică. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *