Prima pagină » Cultural » Amalia Ceterașu sare în apărarea soțului ei, Vasilică! Ce spune cântăreața 

Amalia Ceterașu sare în apărarea soțului ei, Vasilică! Ce spune cântăreața 

28 nov. 2023, 08:37,
în Cultural

După ce Vasilică Ceterașu a fost acuzat de hărțuire și agresivitate sexuală, soția sa, Amalia Ceterașu, răspunde acum la aceste acuzații făcute de Monica și susține cum s-au desfășurat, de fapt, evenimentele în acea seară. Este cunoscută relația dintre Vasilică Ceterașu și Monica sau nu?

Vasilică Ceterașu este învinuit de hărțuire și agresiune sexuală către Monica. Soția artistului a dezvăluit că Monica este prietena iubitei celui mai bun prieten, care este și vecinul lor.

Amalia Ceterașu sare în apărarea soțului ei, Vasilică

Amalia Ceterașu a declarat că soțul ei a ieșit în acea seară deoarece a avut loc premiera unui film, iar mai târziu mai mulți actori au mers la un club din apropiere. Monica a fost și ea prezentă acolo, deoarece este prietenă cu iubita vecinului.

Amalia Ceterașu a dezvăluit că femeia ar fi trebuit să meargă acasă cu sora Larisei, dar aceasta a refuzat și a insistat să fie în aceeași mașină cu Vasilică Ceterașu. Amalia susține că nu s-a întâmplat niciun incident între ei.

”Eu îl cunosc pe soțul meu, nu pentru faptul că-l cred. Nu este un om violent, nu ar fi fost în stare de așa ceva. M-am interesat de doamnă și am aflat că se ocupă cu asta. Ea a fost căsătorită de nu știu câte ori și ea pur și simplu șantajează oameni prin club și face chestii de genul.

Acum nu știu de ce i s-a pus ei pata pe Vasilică. El a ieșit în oraș, nu e nașul nostru, e prietenul nostru. Au ieșit pentru că a fost premiera unui film, iar mai apoi au ieșit la un club din zonă unde erau mai mulți actori.

Doamna respectivă este prietenă cu iubita prietenului nostru. Nu știu legătura dintre Larisa și doamna respectivă. Nici Vasilică nu a văzut-o. Pe el îl cunoaște lumea fiind cântăreț, cântam la evenimente și noi nu ne ocupăm cu chestii de genul pentru că noi am apărut mereu cu chestii frumoase. Vasilică a fost în mașină cu doamna respectivă. Larisa mi-a spus că urma să o ducă pe doamnă cu sora ei, dar ea a refuzat. E clar că a refuzat pentru că s-a gândit că Vasilică are bani.”, a declarat Amalia, soția lui Vasilică Ceterașu.

Amalia și Vasilică vor merge în instanță

Amalia Ceterașu a declarat că soțul ei nu ar fi privit niciodată în direcția Monicăi, mai ales că este mai în vârstă decât el. Amalia Ceterașu afirmă că, în cazul în care Monica ar fi fost agresată, ar fi trebuit să meargă la spital în aceeași seară, nu a doua zi. Soția cântărețului și partenerul ei de viață intenționează să se prezinte în instanță pentru a obține dreptate.

”Doamna este mai bătrână decât el, și nu cred că eu deocamdată arăt atât de rău încât să meargă la altele. Nu s-au intersectat niciodată decât atunci în mașină pentru că doamna respectivă este prietenă cu iubita vecinului.

Nu, Vasilică, era ok. Dacă ea a fost lovită dimineață, de ce nu a mers atunci la spital? El nu s-ar uita la o astfel de femeie, este de aceeași vârstă cu mama. Eu nu am treabă cu femeia, așa arată, așa a lăsat-o Dumnezeu. O să mergem în instanță.”, a mai spus Amalia Ceterașu despre scandalul în care este implicat Vasilică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`