Prima pagină » Cancan » Amalia Bellantoni de la „Chefi la Cuţite”, bătută crunt în plină stradă. Acum se află internată în spital
Amalia Bellantoni de la

Amalia Bellantoni de la „Chefi la Cuţite”, bătută crunt în plină stradă. Acum se află internată în spital

09 aug. 2020, 14:00,
în Cancan

Amalia Bellantoni de la „Chefi la Cuţite”, o fostă concurenţa a show-ului culinar de la Antena 1 a fost bătută crunt în plină stradă. Tânăra se afla internată la spital. Ea fost bătută în mijlocul zilei de către două persoane, soţ şi soţie.

Amalia de la „Chefi la Cuţite” a trecut, zilele trecute, printr-o experienţă groaznică. A fost bătută în mijlocul străzii. Acum, tânără este internată la spital. Atacatorii, soţ şi soţie, au atacat-o dintr-un motiv halucinant.

Amalia Bellantoni de la „Chefi la Cuţite”, bătută crunt în plină stradă

Amalia Bellantoni a fost bătută în mijlocul zilei de către două persoane, soţ şi soţie. Conform declaraţiilor victimei, motivul este unul halucinant. Când am zis că a fost atacată dintr-un motiv pueril, am avit dreptate. Se pare că aceasta a fost agresata pe motiv că este „prea vedetă”.

Acum, Amalia este internată pentru a i se acordă asistenţă medicală necesară. Cei doi care au atacat-o ar fi doborât-o la pământ, moment în care alte persoane pe care nu le cunoştea au început să o atace. Nu a avut cum să se apere şi nimeni nu i-a venit în ajutor.

„Nişte persoane, soţ şi soţie, împreună cu alţi vecini au dat cu mine de pământ. Nu ştiu cum se numesc, dar vin în vizită lângă noi. Că sunt prea vedetă. A început să mă tragă de păr şi a sărit şi soţul ei pe mine. M-au dat cu capul de pământ şi au început să sară alţi patru pe mine.”, a declarat Amalia pentru Spynews.ro.

Cum a fost sicilianca Amalia, ameninţată cu moartea! S-a întâmplat din cauza lui chef Cătălin Scarlatescu

Sicilianca Amalia are o poveste de viaţă fabuloasă. Fosta stewardesă, căsătorită cu un bucătar italian, patronul unui restaurant în Sicilia, a devenit vedeta după participarea la un show culinar. Extrem de controversată, bârfita de ceilalţi concurenţi, Amalia Bellantoni a fost mai întâi în echipa lui Cătălin Scarlatescu, apoi acesta a cedat-o echipei lui Florin Dumitrescu.

Amalia Bellantoni a fost stewardesă, însă acum se ocupă de restaurantul familiei, alături de soţul ei, un bucătar vestit în Sicilia. Cei doi au împreună doi băieţi, unul de 5 ani şi altul de 9 ani.

Dacă în show-ul Chefi la Cuțite, Amalia nu a avut viaţa uşoară, în afara lui, Sicilianca a fost ameninţată şi hartuita. Ea spune că totul i s-a tras de la admiratoarele lui Cătălin Scarlatescu.

”Am fost ameninţată după ce am intrat în echipa lui Scarlatescu. Am fost acuzată că am fost aleasă eu pentru că aş fi avut o relaţie cu Scarlatescu…Nu pot să repet ce mi se spune, mi se spune că vor veni să mă omoare, că o să mi se dea fic la restaurant, că o să mi se închidă restaurantul, de parcă acesta ar fi al meu. Restaurantul este al familiei noastre. S-au legat de copilaşii noştri. Mi-au scros să am grijă de copiii mei că nu se ştie niciodată ce pot păţi. Mi-a spus o angajată de la restaurant că s-a oprit în faţă o maşină cu două doamne şi un domn, care o căutau pe Sicilianca. S-a luat bărbatul de o angajată blondă, iar femeia i-a spus să nu dea în ea, că nu e Sicilianca”, a mărturisit Amalia Bellantoni la tv, după ce a plecat din emisiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *