Prima pagină » Cancan » Amalia Bellantoni a ajuns la vârsta marilor împliniri! Vedeta a trecut prin clipe de coșmar în urmă cu doi ani

Amalia Bellantoni a ajuns la vârsta marilor împliniri! Vedeta a trecut prin clipe de coșmar în urmă cu doi ani

22 aug. 2022, 11:00,
BZI.ro, în Cancan

Amalia Bellantoni a ajuns la vârsta marilor împliniri. Aceasta este fericită atât pe plan profesional, cât și personal. Vedeta trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de soțul său. Cei doi au împreună doi copii. 

În urmă cu doi ani, prezentatoare a trecut prin clipe de coșmar. Amalia a fost atacată de mai mulți indivizi chiar lângă restaurantul pe care partenerul său îl deține. Printre vedetele ce au fost agresate se numără și Adriana Bahmuțeanu ce a cerut ordin de restricție împotriva fostului său iubit. 

Amalia Bellantoni a ajuns la vârsta marilor împliniri!

Amalia Bellantoni a participat la emisiunea „Chefi la cuțite”. Aceasta a absolvit Facultatea de Limbi Străine din cadrul Universității București. De mică a fost pasionată de limbile străine, studiind limba franceză de la vârsta de 8 ani. Mai mult de atât, cât timp a fost studentă a fost și suplinitor de limbă franceză și germană. Înainte de a deveni celebră, blondina a lucrat ca stewardesă timp de 10 ani, la două dintre cele mai renumite companii: Alitalia și Tarom. Aceasta este căsătorită cu un bucătar sicilian, bărbatul având titulatura de Ambasador al bucătăriei siciliene în România. Soțul său are deschis un restaurant în România, iar de conducerea sa se ocupă împreună. 

„Soțul meu pentru mine este capul familie noastre. Dar soțul meu fără mine nu ia decizii. Pentru că în Sicilia, oricât de mafiot ar fi sicilianul, fără mama lui nu face nimic. Iar eu sunt un fel de mamă. În Sicilia există matriarhatul ascuns în patriarhat, a mai spus românca.”, a declarat Amalia Bellantoni.

Amalia Bellantoni ajunsă la vârsta de 42 ani, are un trup de invidiat. Vedeta are doi copii, însă acest lucru nu este sesizabil. Cu toate că pe pagina sa de Facebook nu are trecută data nașterii, aceasta a mărturisit în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite” anii pe care îi are.

Vedeta a trecut prin clipe de coșmar 

În urmă cu doi ani, blondina a trecut prin clipe de coșmar. Prezentatoare a fost agresată fizic pe stradă de mai mulți indivizi și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Mai mult de atât, atacul a fost produs chiar lângă restaurantul său din București. Aceasta a fost șocată de ceea ce a pățit deoarece nu credea că este posibil să îi fie smuls părul din cap.

„Nu am crezut vreodată, credeți-mă, că părul se poate smulge pe viu. Nici eu, până ieri, nu am considerat că cineva poate să smulgă altcuiva părul din cap. Eu am văzut doar în filmele de groază. Aceste lucruri îngrozitoare le-am trăit eu, pe pielea mea..”, a precizat vedeta. 

Fosta concurentă de la „Chefi a cuțite” a povestit că în urma agresiunii pe care a suferit-o a fost nevoită să meargă la spital, având nevoie de perfuzii. Ba mai mult, aceasta a declarat că mâna i-a fost pusă în ghips. 

Amalia Bellantoni nu dorește să își arate vârsta. Vedeta are un corp de invidiat și cu toate că are doi copii, trupul său nu o arată. De asemenea, și Diana Lăscărescu, soția lui Dan Șucu are o siluetă pe care multe domnișoare și-ar dori să o aibă. Aceasta a precizat că reușește să se mențină printr-un stil de viață sănătos. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *