Prima pagină » Cancan ultimă oră » Am aflat cine e, Bianca, de fapt – adolescenta din Târgu Neamț care a luat aseară Golden Buzz de la Andi Moisescu, la Românii au Talent de la Pro TV

Am aflat cine e, Bianca, de fapt – adolescenta din Târgu Neamț care a luat aseară Golden Buzz de la Andi Moisescu, la Românii au Talent de la Pro TV

26 feb. 2022, 12:40,
în Cancan ultimă oră

Bianca Mihalcea este adolescenta din Târgu Neamț care a cucerit o țară întreagă, dar și pe Andi Moisescu, care a apăsat Golden Buzz-ul și a trimis-o direct în semifinală. Iată cine este, de fapt, tânăra de doar 16 ani de la Românii au Talent!

Cine este Bianca Mihalcea, adolescenta care a luat Golden Buzz de la Andi Moisescu, la Românii au Talent

În cel de-al patrulea episod al show-ului Românii au talent 2022, Bianca Mihalcea, din Târgu Neamț, a reușit să încingă scena cu un număr de street dance. Povestea tinerei este emoționantă și asta deoarece în urmă cu 5 ani și-a pierdut tatăl, iar pentru a mai uita de suferință, a ales să se dedice dansului și coregrafiei:

„Tata a fost modelul meu în viață. A fost extraordinar pentru că mereu sărea în ajutorul oricui, oricând. Niciodată nu spunea nu când i se cerea ajutorul și încerca mereu să fie corect cu toată lumea. A fost bolnav, am descoperit foarte târziu că este bolnav, când boala era deja foarte avansată. După două luni a decedat. Pur și simplu nu am știut ce este cu el până când nu ne-a spus domnul doctor că nu se mai poate face nimic.

A fost o pierdere foarte grea. Anii au fost foarte grei după. Mulți ani am trăit cu regretul și cumva nu înțelegeam și eram supărată pe Dumnezeu că mi l-a luat și că n-am putut să trăiesc mai multe clipe cu el. Tata nu m-a văzut niciodată dansând pe scenă. De fiecare dată când dansez, îl simt lângă mine și simt cum îmi ghidează fiecare pas.”, a declarat Bianca Mihalcea.

Coregrafia pe care tânăra din Târgu Neamț a reușit să o prezinte în fața juraților de la Românii au Talent, a avut un real succes. Publicul a fost în delir, iar Bianca s-a calificat în semifinală cu ajutorul lui Andi Moisescu, care a apăsat Golde Buzz-ul:

„Absolut superb, Bianca! Nu mi-aș fi închipuit niciodată că din popping și breaking (stiluri de street dance) se poate obține atâta emoție. E un gen de dans pe care eu îl vedeam în cu totul altă direcție. Nu s-a întâmplat încă așa ceva. Nu mi-aș fi putut închipui că poți să te duci în direcția asta, dar reprezentația ta de astăzi este extrem de încărcată de emoție, iar asta nu arată decât că tu ești un dansator desăvârșit”, a spus Andi Moisescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *