Prima pagină » WoW! » Sanatate si frumusete » Alunitele pe care le ai pe corp dezvaluie multe despre tine – Ce inseamna daca ai alunita pe barbie sau pe buze
Alunitele pe care le ai pe corp dezvaluie multe despre tine – Ce inseamna daca ai alunita pe barbie sau pe buze

Alunitele pe care le ai pe corp dezvaluie multe despre tine – Ce inseamna daca ai alunita pe barbie sau pe buze

06 feb. 2018, 13:50,
BZI.ro, în WoW!
a:3:{s:7:"site_id";i:14;s:6:"old_id";i:5227;s:8:"site_url";s:10:"wow.bzi.ro";}

Alunitele pe pe corp sunt considerate semne ale frumusetii. Ele pot aparea peste tot pe corp, atat pe fata, cat si pe brate, piept, palme sau pe picioare. Multa lume incearca sa le ascunda, sa le acopera, dar nu se gandesc ca acestea au un rol important pentru noi. Deci, locul in care iti apar alunitele poate dezvalui multe despre personalitatea ta. Alunitele sau semnele din nastere sunt considerate ca fiind semne ale frumusetii si pot dezvalui ce fel de caracter ai.

1. Alunitele din palma.
Alunitele pot indica o multime de lucruri, depinde doar unde se afla ele; pe palma dreapta sau pe palma stanga. De fapt, daca ai o alunita pe palma stanga, inseamna ca reusesti cu greu sa economisesti bani. Daca ai o alunita pe palma dreapta, inseamna ca esti o persoana calculata.

2. Alunitele de pe frunte.
Daca ai o alunita pe frunte, inseamna ca ai o personalitate puternica. Totodata, ai un instinct puternic si ai calitati de lider.

3. Alunitele de pe nas.
Persoanele care au alunite pe nas tind sa aiba mult ghinion. Personalitatea ta poate fi definita dorinta ta de a flirta si de a cunoaste cat mai multe persoane.

4. Alunitele de pe obraji.
Daca ai o alunita pe obrazul drept, inseamna ca esti o persoana sensibila si ca le porti un mare respect parintilor tai. Daca ai alunite pe obrazul stang, inseamna ca iti este destul de greu sa socializezi si sa-ti faci prieteni noi.

5. Alunitele de pe ureche.
Daca ai alunite in ureche inseamna ca esti o persoana care are un talent extraordinar si o inteligenta iesita din comun, o persoana care are toate sansele sa se imbogateasca. Daca ai alunite in spatele urechii inseamna ca esti o persoana traditionalista.

6. Alunitele de pe barbie sau de pe buze.
Alunitele de pe buza superioara indica faptul ca esti o persoana frumoasa, careia ii place sa vorbeasca mult. Dac alunita se afla pe barbie, esti o persoana care gandeste logic si foarte diplomata.

7. Alunitele de pe talpa.
Alunitele din aceasta zona indica faptul ca iti place sa calatoresti si sa esti o persoana energica.

8. Alunitele de pe piept.
Esti o persoana activa careia ii place sa se distreze si care iubeste luxul. Totusi, indica si faptul ca uneori tinzi sa fi prea lenesa.

9. Alunitele de pe brate.
Personalitatea ta este definita de doua caracteristici importante: calmul si politetea.

10. Alunitele de pe gat.
Daca ai alunite pe gat sau pe spate, inseamna ca iti place sa ai o viata modesta si, totodata, ca ai si mult noroc in viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *