Prima pagină » Stiri si curiozitati » Alunițe pe față. Ce spun acestea despre tine

Alunițe pe față. Ce spun acestea despre tine

12 mart. 2021, 15:14,
în Stiri si curiozitati

Marea majoritate a oamenilor au între 1 și 20 de alunițe pe corp. În funcție de poziția lor exactă, alunițele de față pot spune ce fel de caracter ai.

Nevii melanocitari, cunoscuți în limbajul popular sub denumirea de „alunițe“, sunt mici pete ale pielii sau excrescențe, a căror culoare variază de la nuanțe roz și până la maro închis.

Pe lângă varietatea de culori, alunițele au și forme și mărimi diferite. În mod normal, o aluniță obișnuită nu are un diametru mai mare de 6 mm și are marginile bine conturate și apar ca urmare a unei supraproducții de melanină.

Medicii susțin că alunițele sunt, în marea lor majoritate, inofensive și pot fi înlăturate printr-o intervenție chirurgicală dacă au un aspect inestetic sau deranjează.

Alunițele de pe față arată ce caracter ai

În funcție de poziția lor pe față, alunițele pot arăta ce fel de character ai.

Semnificația alunițelor de pe fața ta poate fi aflată din diagrama de mai jos.

semnificație alunițe de pe față

Pozițiile 1-3: Ești o persoană creativă și te descruci cel mai bine atunci când ești lăsat să dai frâu liber imaginației.

Poziția 4: Ai o fire certăreață, reacționând mereu impulsiv. Explodezi imediat când ceva nu-ți convine, dar nu porți dușmănie.

Poziția 5: Ești o persoană muncitoare care poate obține tot ce își dorește dacă depune mult efort. Ești atras de câștiguri rapide, deși știi că o persoană ca tine nu poate obține asemenea rezultate.

Poziția 6: Ai o fire de artist, fiind o persoană creativă. Poți ajunge un artist de succes chiar dacă alegi și căi neconvenționale.

Poziția 7: Ești o persoană care ține mult la familia ta și asta îți poate aduce mari probleme. Din dorința de a vrea să-i ajuți neamurile poți ajunge să suferi.

Poziția 8: Cheltui foarte mult, de multe ori mai mult decât îți permiți. Trebuie să ai grijă la jocurile de noroc și la pariurile sportive deoarece riști să pierzi sume foarte mari.

Poziția 9: Ești o persoană care poate avea probleme în plan sexual.

Poziția 10: Ai foarte mulți prieteni și foarte multe rude, care sunt mereu gata să-ți sară în ajutor. Esti considerat un om norocos, care este apreciat de toată lumea.

Alunițele de pe față dezvăluie lucruri pe care nu le știai despre tine

Poziția 11: Ești ipohondru, iar asta poate duce la agravarea stării tale.

Poziția 12: Ai un caracter echilibrat, cu mulți preiteni și care are o familie frumoasă.

Poziția 13: Ești o fire dură, mai ales în relația cu copiii. În cazul tău nu este indicat să urmezi o carieră didactică.

Poziția 14: Te confrunți cu o mare problem legată de alergii la anumite alimente sau reziști cu greu să nu mănânci ceva atunci când îți place cum arată.

Poziția 15: Ești o persoană activă, căreia îi plac lucrurile noi. Îți place să mereu să inovezi și nu te simți bine dacă stai prea mult timp într-un loc.

Poziția 16: Îți palce să faci excese atât din punct de vedere aliemntar, cât ș isexual. Poți ajunge foarte ușor la depresieși stresezi mai mult decât este cazul.

Poziția 17: Comunciarea etse puncutul tău forte și datorită cunoștințelor acumualte de-a lunguu ltimpulu iai tendința de a fi îngâmfat, ceea ce nu-ți va crea o reputație foarte bună.

Poziția 18: Ești o fire activă, mereu în mișcare, care adoră senzațiile tari și care caută mereu alte provocări.

Poziția 19: Ești una dintre cele mai norocoase personae. Ai lipici la bani și la prieteni. Îți place să flirtezi și comportamentul tău sexual îți poate crea probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *