Prima pagină » Sanatate » Remedii naturiste » Incredibil! Iată de ce ar trebui să puneți un Aloe Vera într-o banană – VIDEO
Incredibil! Iată de ce ar trebui să puneți un Aloe Vera într-o banană - VIDEO

Incredibil! Iată de ce ar trebui să puneți un Aloe Vera într-o banană – VIDEO

10 mai 2020, 15:20,
în Sanatate

Aloe Vera într-o banană face radacini! Ai acasă un Aloe Vera? Nu numai că este destul de frumos, dar poți face multe lucruri cu acesta. Această plantă oferă multe beneficii pentru sănătate. De exemplu, este utilizat pe scară largă pentru efectele sale medicinale. Trebuie să știi ce poate face această plantă dacă o combini cu o banană.

Timp de secole, Aloe Vera a fost folosit pentru multe lucruri. Planta tropicală este formată din 99 până la 99,5% apă. Este o plantă ușor de cultivat, deoarece necesită puțină apă și crește atât la soare, cât și la umbră. O mare parte din Aloe Vera este alcătuită din 75 de substanțe diferite, inclusiv mai multe vitamine și minerale, zaharuri și enzime.

Efect medicamentos

Egiptenii au descoperit această plantă specială în urmă cu aproximativ 6000 de ani. Aloe Vera a fost folosita în principal pentru efectul său medicinal, iar egiptenii au numit-o „planta nemuririi”. Planta este utilă în special pentru beneficiile sale de vindecare, hidratarea pielii, astm, epilepsie, diabetl și chiar ca laxativ. Aloe Vera face, de asemenea, minuni in caz de arsuri și psoriazis.

Recoltarea Aloe Vera

Doriți să utilizați această plantă pentru beneficiile sale medicinale? Prin urmare, este important să știți cum să recoltați această plantă pentru a extrage gelul lichid care se află în interiorul frunzelor sale.

Aloe Vera într-o banană face radacini!

Întrebarea este, desigur, ce face o banană cu un Aloe Vera? De fapt este foarte simplu: Aloe Vera nu poate crește frunze noi. Prin urmare, este important să tăiați planta în mod corect. O banană este fructul perfect pentru creșterea unui nou Aloe Vera. Lăsați coaja în jurul bananei și tăiați un pătrat mic la mijloc. Introduceți o bucată de Aloe Vera și lăsați-o cel puțin o zi. Banana se va rumeni, dar când scoți Aloe Vera din banană, vei vedea că planta a făcut rădăcini noi! Apoi, faceți un amestec de nisip curat și compost și plantați noile rădăcini de Aloe Vera în amestec. În cel mai scurt timp, veți avea un nou Aloe Vera!

Urmariti intreaga procedura in video de mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
19 octombrie 2024
19 octombrie 2024