Prima pagină » Titlurile zilei » Alina, videochatista din Iași omorâtă de soț nu are liniște nici în mormânt. Criminalul a găsit schema cu care să se „lupte” în instanță: ,,Plânge mereu, o visează zilnic”

Alina, videochatista din Iași omorâtă de soț nu are liniște nici în mormânt. Criminalul a găsit schema cu care să se „lupte” în instanță: ,,Plânge mereu, o visează zilnic”

06 sept. 2024, 02:00,
Cosmina Puiu în Titlurile zilei

Alina, videochatista din Iași care ar fi fost omorâtă de soțul ei pare că nu are liniște nici în mormânt, fiindcă criminalul a început să se apere cu diferite scheme. În cadrul ședinței de judecată, care a avut loc ieri (n.r. – 5 septembrie 2024), a început să plângă, dorindu-și să-i fie luată în calcul și varianta sa.

Alexandru Robert Constantin, soțul Alinei Alexandru, tânăra videochatistă care s-a stins în anul 2022, la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, din cauza loviturilor repetate, conform certificatului medico-legal eliberat atunci de către Institutul de Medicină Legală Iași. Însă, bărbatul a făcut apel și, ieri, s-a judecat, dorindu-și să fie ascultat. Acesta susține faptul că niciodată nu și-ar fi dorit ca soția lui să moară, fiindcă o iubea, chiar dacă o mai lovea. Ba mai mult, acesta nu e de acord cu faptul că i s-a spus că Alina a murit din cauza unui traumatism cranio-cerebral, din 2016.

,,Victima a murit în anul 2022 de la un traumatism cranio-cerebral, din 2016. Eu, ca și avocat, cred că acest traumatism nu a fost tratat corespunzător, din mai multe motive. Chiar dacă clientul meu i l-ar fi provocat, totuși, a trăit atâția ani de la acele lovituri. Posibil că nu și-a luat pastilele așa cum i s-a recomandat, fiindcă mai avea și alte afecțiuni care îi perturbau activitățile zilnice”, a declarat avocatul Codrin Stupariu, reprezentantul legal al inculpatului Alexandru Robert Constantin.

Alina, videochatista din Iași omorâtă de soț, nu are liniște nici în mormânt. Criminalul a găsit schema cu care să se „lupte” în instanță

Bărbatul ar avea foarte multe de spus cu privire la soția lui. În acest moment, el afirmă faptul că este foarte afectat și traumatizat de această situație, adăugând, de fiecare dată, o singură frază prin care tot repetă că nu și-a dorit să moară niciodată.

,,Clientul meu era în Italia și a venit să se predea singur, fiindcă s-a considerat, cumva, nevinovat. Poate că încadrarea juridică este puțin cam prea agresivă, având în vedere situația menționată. El și-a dorit timp de doi ani, adică din anul 2020 și până în anul 2022, atunci când a fost arestat, să o vadă, însă nu i s-a permis lucrul acesta. El, în continuare, este foarte afectat, plânge mai mereu, o visează zilnic și nu își poate imagina cum s-a ajuns la această situație”, a mai adăugat avocatul inculpatului.

Alexandru Robert Constantin își dorește să scape din pușcărie

Alexandru Robert Constantin își dorește să scape din pușcărie, încercând să își demonstreze „nevinovăția” în cazul morții iubitei sale. Cert este faptul că bărbatul recunoaște că, în anul 2016, a existat un incident în care a lovit-o destul de tare și tânăra a ajuns la spital, dar nu poate să accepte faptul că este numit criminal și acuzat de infracțiunea de omor.

,,Sperăm într-o schimbare de încadrare juridică, eventual, lovituri cauzatoare de moarte, după care așteptăm achitarea, nefiind dovezi clare care să poată spune că, da, clientul meu este cel care a omorât-o. Îmi dau seama cât de mult suferă la fiecare întâlnire în care îi curg șiroaie de lacrimi, atunci când se gândește la ea”, a mai spus Codrin Stupariu.

Ieri, în cadrul ședinței de judecată, în apelul formulat de către inculpat, au fost respinse toate actele aduse de către el, însă nu se dă bătut și își dorește să „lupte” până la final. Rămâne de văzut ce vor decide judecătorii în cazul Alinei, videochatista din Iași care ar fi fost omorâtă de soț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *