Prima pagină » Cancan ultimă oră » Alina Sorescu, val de reacții după ce a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu, val de reacții după ce a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu

08 mai 2022, 13:40,
în Cancan ultimă oră

Alina Sorescu se află în plin divorț cu Alexandru Ciucu. Cei doi au împreună două fetițe, pe Carolina, de 8 ani, și pe Ana Raisa, care are 6 ani. Cele două fetițe sunt acum în grija mamei lor.

Fostul soț al Alinei Sorescu cere ca fiicele lor să locuiască alături de el până ce va primi soluționarea din partea instanței, pe motiv că vila în care au locuit până acum este suficient de mare pentru ele în comparație cu apartamentul cu 4 camere în care locuiesc în prezent alături de mama lor, conform Click.

Alina Sorescu, susținută de o mulțime de fani

Alina Sorescu și Alexandru au locuit împreună, începând cu anul 2017, într-o vilă la care construcțiile au durat peste 3 ani, valoarea acesteia estimându-se la suma de 500.000 de euro.

În urma anunțului că Alina Sorescu va divorța, aceasta a primit din partea fanilor un număr foarte mare de mesaje de încurajări.

„Alina, regret că treci prin momente dificile! Sper ca soțul tău să nu aibă argumente rezonabile ca să câștige dreptul la domiciliul fetelor voastre. Copiii, mai ales fetițele, trebuie să stea alături și împreună cu mama lor! Ca atare, fii puternică și nu ceda! Profa din Iași cu care ai fost prima oară, pe la 8 ani, în Olanda. Te îmbrățișez!”, i-a scris cineva.

„Oooo, de când mă știți, mulțumesc mult de gând!”, a răspuns Alina.

„Alinuța mea scumpă și dragă. Te știu de la vârsta de 4 ani, frumoasă, talentată, fină, ca o rază de soare. Această rază de soare să te călăuzească cu speranță, cu încredere că vei reuși în tot ce-ți dorești și meriți. O să te ajute Dumnezeu și meriți cei mai bun.

Te iubesc și te admir ca o mamă, ca o prietenă și întotdeauna am să fiu alături de tine, de copii tăi și de bunii tăi părinți. NIHIL SINE DEO!”, a comentat altcineva.

„Mulțumesc pentru mesajele pe care mi le trimiteți mereu, la bine și la greu”, a fost răspunsul Alinei.

„Nicio femeie nu pleacă de unde este iubită, respectată, fericită.”, „Mult succes, Alina! Nu vreau să comentez nimic despre problema ta juridică, nu cunosc detaliile, dar îți doresc mult succes! Ai fost o prezență discretă și plăcută și când erai studentă! Te salut cu drag!”, „Ești frumoasă, deșteaptă, puternică, talentată, dar mai presus de toate o mamă extraordinară. Am avut onoarea să te cunosc și te admir! Succes în tot ceea ce vei întreprinde! Sănătate, fericire și mult noroc!”, „Deși sunt bărbat, îmi place adevărul! Un bărbat care cere custodia copiilor minori, mai ales fetițe, este un moft de orgoliu și nicidecum o judecată matură părintească! Respect deosebit, Alina Sorescu!”, „Copiii nu pot fi despărțiți de mamă! Asta nu înțeleg acești mari bărbați, care sunt gata să-și sacrifice până si copiii pentru a-și satisface orgoliile! Ești o frumusețe de om din toate punctele de vedere, o femeie plină de sensibilitate și discreție!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
08 octombrie 2024
08 octombrie 2024