Prima pagină » Cultural » Alina Sorescu va fi singură de Crăciun. Decizie surprinzătoare luată de instanță

Alina Sorescu va fi singură de Crăciun. Decizie surprinzătoare luată de instanță

13 dec. 2023, 08:50,
în Cultural

Alina Sorescu va fi singură de Crăciun după ce instanța a luat o decizie surprinzătoare. Artista și Alexandru Ciucu nu au finalizat procesul de divorț oficial, dar sunt separați de doi ani și împart custodia Carolinei și Raisei, cele două fetițe pe care le au împreună.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt în proces de divorț

O bună bucată de timp cei doi soți nu au dezvăluit ce se întâmplă între ei, iar femeia a confirmat abia la începutul anului 2022 că s-a produs o ruptură între ea și Alexandru. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au solicitat intervenția instanței pentru a stabili custodia celor două fete. După multe procese și insistențe ale mamei, copilele au rămas sub custodia ei, iar tatăl poate să petreacă două weekend-uri pe lună și două zile pe săptămână cu micuțele.

„A durat cam un an și jumătate prima fază a procesului, apoi astă-vară am reușit să suspend acea decizie de program o săptămână cu o săptămână, dar este temporară până când procesul se va finaliza.

Dar tatăl fetițelor are program de vizită, însă nu o săptămână cu o săptămână cum s-a dat în primă fază.

S-a dovedit că efectele nu au fost unele bune asupra lor. Copiii au nevoie de stabilitate, de rutină, de un program. Fetele merg la tatăl lor de două ori pe lună, și două zile pe săptămână atunci când nu merg în weekend, vacanțele”,  a spus fosta soție a lui Alexandru Ciucu, în cadrul unei emisiuni televizate.

Alina Sorescu va fi singură de Crăciun

Recent, s-a luat o decizie și în privința modului în care vor împărți custodia în perioada sărbătorilor. S-a stabilit că Alexandru Ciucu va avea grijă de Raisa și Caronlina în timpul Crăciunului, în timp ce Alina Sorescu va petrece Anul Nou alături de cele două fetițe.

„De Crăciunul acesta, fetițele vor fi cu tatăl lor. Conform deciziei instanței, într-un an Crăciunul sunt cu un părinte, în următorul an cu celălalt părinte. Vor sta, însă, cu mine de Revelion”,  a explicat Alina pentru click.ro.

Solista nu a manifestat dezamăgirea faptului că va petrece Crăciunul fără feti sale, ci să încerce să găsească partea pozitivă a acestei situații, bucurându-se că va intra în noul alături de ele. De asemenea, artist a declarat că Raisa și Carolina sunt pe primul loc în viața sa și nu dorește ca ele să sufere în niciun fel, chiar dacă ea și tatăl lor au decis să divorțeze.

„Ceea ce e acum pentru mine important este ca fetițele să fie bine. Mă concentrez, într-adevăr pe activitatea mea profesională. În rest, partea personală e în așteptare, situația este tot așa, în primăvară va fi prima înfățișare a apelului la proces. Deja suntem de doi ani. Aceștia sunt termenii”,  a explicat Alina Sorescu.

Cu toate că va fi singură de Crăciun, Alina Sorescu este fericită că o să petreacă noaptea dintre ani alături de fiicele sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`