Prima pagină » Cancan ultimă oră » Alina Sorescu, singură de ziua ei: „E primul an fără soțul meu”. Solista face confesiuni dureroase

Alina Sorescu, singură de ziua ei: „E primul an fără soțul meu”. Solista face confesiuni dureroase

14 iul. 2022, 19:45,
în Cancan ultimă oră

Alina Sorescu este sărbătorita zile de astăzi. Vedeta a împlinit 36 de ani pe 14 iulie, iar aniversarea a găsit-o într-un moment nu foarte fericit: divorțul. Artista încearcă să fie puternică pentru fetițele ei și nu se lasă doborâtă de probleme. Alina Sorescu a apărut la televizor și a primit tot felul de surprize, iar seara și-o va petrecere cu cei dragi sufletului ei, însă fără Alexandru Ciucu.

Alina Sorescu a împlinit vârsta de 36 de ani, iar ziua ei de naștere nu este la fel ca anul trecut, deoarece lipsește cineva din peisaj. Dacă anul trecut, când împlinea 35 de ani, Alexandru Ciucu îi făcea o urare de ziua ei, anul acesta… tăcere.

„La mulți ani, mami Alina Sorescu, te pupăm și te iubim! #35 #14iulie”, a scris Alexandru Ciucu, pe Instagram anul trecut, în dreptul unei poze în care apare alături de cele două fetițe ale lor, Carolina și Raisa.

Alina Sorescu a împlinit 36 de ani. Cum va petrecere de ziua ei

De ziua ei, Alina Sorescu a transmis un mesaj. Artista a spus că vrea să petreacă doar alături de fetele ei pentru că acestea sunt cel mai important cadou. Vedeta a spus că este primul an în care Alexandru Ciucu nu este lângă ea, dar nu este supărată, pentru că, susține ea, nu este singura femeie care trece prin această situație.

„Îmi doresc să petrec doar alături de fetele mele, sunt cel mai important cadou. Este și primul an fără soțul meu, dar încerc să cred că lucrurile vor fi bune și mă rog să intre pe un făgaș normal. Nu sunt nici prima și nici ultima femeie în această situație. Am foarte mulți oameni alături de mine, primesc numeroase mesaje, apeluri, urări, cred ca au fost zeci de mii de mesaje. Mai pe seară cred că o să ieșim în oraș, eu cu fetele mele și câțiva apropiați, la un restaurant, undeva ca să marcăm momentul”, a declarat Alina Sorescu la „Vorbește lumea”.

Alina Sorescu: „Situația prin care trec eu acum nu e nouă”

În urmă cu ceva timp, pentru un post TV, Alina Sorescu a declarat că familia este cea care o susține în această perioadă sensibilă prin care trece. De asemenea, în cadrul aceluiași interviu, artista a mai precizat că va face tot ce îi stă în putință pentru a fi liniștită și împăcată.

„Situația prin care trec eu acum nu e nouă, e o situație destul de veche. Părinții mei au fost alături de mine. Toată familia mea a fost alături de mine, familia mea extinsă. Le mulțumesc tuturor care m-au sprijinit să am curaj în ceea ce simt și să merg până în pânzele albe pentru a fi împăcată, liniștită”, a declarat Alina Sorescu, pentru un post TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024