Prima pagină » Cultural » Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, din nou împreună! „E normal să fie așa” 

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, din nou împreună! „E normal să fie așa” 

12 ian. 2024, 08:28,
în Cultural

La doi ani de când și-au spus adio, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu vor fi din nou împreună. Artista și fostul ei soț se vor confrunta direct, chiar dacă au încă multe resentimente unul față de celălalt. Prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruță, Alina Sorescu a discutat despre experiența de mamă în prezent, dezvăluind că ea și tatăl copiilor lor se vor întâlni din nou, în interesul fiielor pe care le-au împreună.

Cum a arătat ultimul an pentru Alina Sorescu

Artista a relatat cum a fost ultimul an pentru ea, dezvăluind și cum arată viața ei în prezent. Referitor la anul 2023, artista a afirmat că, deși proiectele profesionale i-au adus satisfacție, în sfera personală nu a fost deloc bine. Este deja bine cunoscut faptul că Alina Sorescu se află într-un proces cu Alexandru Ciucu, fostul ei soț, pentru custodia celor două fiice ale lor.

În prezent, cei doi foști împart custodie copiilor lor, dar încă nu reușesc să se înțeleagă în mod satisfăcător în ceea ce privește programul lor, conform mărturisirilor cântăreței. Alina Sorescu a povestit cu tristețe că, deși fetițele ei au talent, ureche muzicală și ar vrea să urmeze pașii ei, din păcate, din cauza împărțirii constante a timpului între casa mamei și casa tatălui, abilitățile lor artistice nu pot fi dezvoltate.

Cât despre procesul de custodie, Alina Sorescu a dezvăluit că acesta va mai dura, cu siguranță, căci, în timp ce ea își dorește ca cele două fetițe să aibă un program stabil, care să nu le tulbure liniștea, Alexandru Ciucu ar opta pentru unul alternant, așa cum a fost decis inițial.

„A fost un an complicat. Profesional a fost minunat, dar personal a fost complicat. A venit 2024 și sperăm ca lucrurile vor intra într-o normalitate, atât îmi doresc! (…)

Au talent amândouă, au ureche muzicală, au simț al ritmului. Carolina face chiar mâine zece ani, iar Raisa are șapte spre opt. Merg cu mine la cursurile mele, la trupa mea, atunci când se poate, având în vedere situația asta delicată a noastră. Uită că, din păcate, eu nu pot să le susțin pe ele așa cum mi-aș dori și cum aș putea, ele vin la cursuri doar atunci când sunt la mine, pentru că tatăl lor nu este de acord, dar le place foarte mult.

E cam greu, orice activitate care nu are o continuitate e cam dificil de dus, dar recuperăm acasă. Cânt cu ele acasă, repet cu ele acasă și atunci când se poate să vină și ele cu mine, pentru că ele au un program, marți și joi într-o săptămână sunt cu mine și cealaltă marți și joi sunt cu tatăl lor, acelea fiind și zilele de repetiții. Are și două weekenduri pe lună, vacanțele la jumătate, asta până când se va termina procesul care se va relua din primăvară.

Apelul începe acum în primăvară, iar tatăl lor cere același program de o săptămână cu o săptămână. Eu îmi doresc pentru ele un program stabil, o normalitate, șansa ca ele să poată avea o rutină școlară, un program cât de cât stabilit, astfel cât să poată să aibă un mers normal al tuturor activităților lor.(…)

Eu cer program stabil, tatăl lor cere program alternant. De doi ani e procesul. Va mai dura. Cred că asta înseamna iubirea pentru copil, ca lor să le fie bine și ei au nevoie de stabilitate, să știe unde este acasă pentru ele”, a povestit Alina Sorescu, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, din nou împreună

În timpul emisiunii lui Măruță, Alina Sorescu a făcut o declarație surprinzătoare. Artista a dezvăluită că, la doi ani de la separare și în ciuda procesului în desfășurare, ea și Alexandru Ciucu vor lăsa, măcar pentru o zi, neînțelegerile deoparte și se vor reîntâlni. Nu pentru a se reconcilia, ci în onoarea fiicei lor, Carolina, care împlinește 10 ani.

„Au trecut zece ani, mâine Carolina face această frumoasă vârstă și o să aibă parte de o petrecere în weekend. Ele sunt la mine, îi organizez petrecerea sâmbătă, cum și-a dorit și o să fie și tatăl fetelor prezent, bineînțeles. E normal să fie așa în astfel de momente. Discuțiile noastre sunt despre programul lor în general, zilele de naștere evident că trebuie să fie împreună și așa vor fi”, a mai declarat artista.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu vor fi din nou împreună la doi ani de când și-au spus adio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *