Prima pagină » Cultural » Alina Sorescu se menține tânără și arată spectaculos. Ce decizie neașteptată a luat frumoasa artistă

Alina Sorescu se menține tânără și arată spectaculos. Ce decizie neașteptată a luat frumoasa artistă

26 oct. 2022, 10:45,
în Cultural

Îndrăgita cântăreață Alina Sorescu se menține tânără și arată spectaculos. Vedeta încearcă să își revină după divorțul de Alexandru Ciucu și se dedică în totalitate celor două fiice ale sale. Alina Sorescu și-a surprins recent fanii de pe rețelele de socializare cu un mesaj vehement. Iată ce decizie neașteptată a luat frumoasa vedetă.

Alina Sorescu se menține tânără și arată spectaculos

Alina Sorescu este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Artista are o carieră de succes în muzică și se bucură din plin de celebritate. Vedeta cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă sau la evenimentele mondene. La vârsta de 36 de ani, aceasta se află într-o formă fizică de invidiat și atrage privirile tuturor.

Artista se menține tânără și încearcă să fie puternică după divorțul scandalos de Alexandru Ciucu, tatăl fetițelor ei.  Alina Sorescu a mărturisit recent că are un program încărcat, dar își asumă rolul de mamă singură și se dedică celor doi copii ai săi de care este tare mândră.

„În viață oricum sunt momente mai bune și mai puțin bune. Important e să ne focusăm pe copii. Eu sunt cei mai importanți. Pentru ele trebuie să fie bine orice ar fi! E greu să fii mamă în general, e greu să fii părinte, un copil nu vine cu instrucțiuni de folosire la pachet. Fetițele mele sunt foarte diferite, una e mai cumințică, alta e o fire mai temperamentală.

Sunt femeie și orice femeie trebuie să aibă grijă de ea. Asta te face să te simți bine. Dar, hai să recunoaștem că am făcut și eu o vârstă! Am 36 de ani. Știu că pentru mulți sunt o eternă puștoiacă, dar nu mai e așa. În momentul în care ai copii, se știe, o mamă trebuie să fie organizată. Nu prea mai am timp pentru mine. Nu mai am timp să mai merg la un mesaj. Nu mai am timp de răsfăț.”, a mărturisit cântăreața.

Alina Sorescu reușește de minune să îmbine cariera cu viața de familie și se mândrește cu cele două fetițe ale sale. Artista este extrem de discretă când vine vorba de viața privată și încearcă să fie cât mai departe de scandalurile din lumea mondenă.

O altă vedetă care face furori de fiecare dată când apare în spațiul public este Corina Caragea. Prezentatoarea tv se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze sexy. Vedeta este extrem de discretă când vine vorba de planul amoros și este atentă la fiecare apariție a sa în lumina reflectoarelor.

Ce spune artista despre o posibilă relație de iubire

După ce a divorțat de Alexandru Ciucu, Alina Sorescu se dedică fetițelor sale și carierei artistice. Cântăreața a recunoscut că a suferit enorm după despărțirea de fostul soț și nu se gândește deocamdată să își refacă viața în viitorul apropiat. Aceasta a declarat recent că nu este pregătită să aibă o altă relație și că dorește să se ocupe de creșterea și educația fiicelor sale.

,,Vreau să mă concentrez pe ceea ce este în prezent, pe viitor și vreau să iau mereu partea bună a lucrurilor. Este o perioadă sensibilă prin care încă trec acum, o perioadă care va mai dura, așa că vom mai vedea. Nu, nu e cazul acum de o nouă relație. Cel puțin deocamdată nu este cazul. Nu mă gândesc la asta și sunt extrem de categorică. (…)

Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine.”, a precizat aceasta.

Alina Sorescu și-a revenit spectaculos după divorț și se dedică în totalitate celor două fetițe ale sale. Artista are o carieră de succes în muzică și este extrem de apreciată de publicul autohton.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`