Prima pagină » Cancan » Alina Sorescu, răsfățată de soț de ziua ei de naștere. Ce cadou i-a făcut Alexandru Ciucu

Alina Sorescu, răsfățată de soț de ziua ei de naștere. Ce cadou i-a făcut Alexandru Ciucu

15 iul. 2021, 16:10,
în Cancan

Alina Sorescu și-a aniversat ziua de naștere pe 14 iulie, iar soțul ei, Alexandru Ciucu, i-a făcut un cadou pe măsura iubirii ce i-o poartă. Iar asta desființează toate zvonurile din ultima vreme cu privire la o eventuală despărțire a lor. Acum, ținând cont de gestul tandru al celebrului designer, fanii nu au niciun motiv de îngrijorare.

În ultima perioadă apăruseră tot mai multe speculații legate de un posibil divorț între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Însă, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu demontează toate zvonurile potrivit cărora ar divorța. ba chiar, de ziua ei de naștere, artista a primit un cadou extrem de frumos din partea celebrului designer al Casei Regale.

Alina Sorescu, răsfățată de soț de ziua ei de naștere

Alina Sorescu a împlinit miercuri, 14 iulie, frumoasa vârstă de 35 de ani. Artista radiază de fericire, mai ales că soțul ei, Alexandru Ciucu, a răsfățat-o cu un cadou pe măsura iubirii lor: un buchet cu 35 de trandafiri. Pentru a le da de veste și fanilor despre surpriza frumoasă de care a avut parte, Alina Sorescu nu a ezitată să posteze câteva fotografii pe rețelele de socializare.

„My day ? #35 #14iulie. De ziua mea ? #35 #14iulie .Chiar și de la distanță #piciilusoreasca , părinții și bunicii lor sunt alături de mine! Vă mulțumesc pentru cei 35 de trandafiri! ?”, a scris Alina Sorescu pe Instagram.

Cei doi soți au negat divorțul

S-a tot vehiculat, în ultima vreme, că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu ar divorța, mai ales după ce designerul a fost surprins în compania unei domnișoare blonde. Ulterior, artista și designerul au negat zvonurile despărțirii, iar despre femeia blondă au clarificat că este o bună prietenă de familiei.

„Nu se pune problema de așa ceva!”, a declarat faimosul creator de modă. „Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a spus apoi Alina Sorescu la un post de televiziune.

Iar în privința femeii blonde, de la care a ieșit din apartamentul, la ceas de seară, Alexandru Ciucu a spus nu este nimic adevărat și nici vorbă de divorț.

„Nu înțeleg de ce lucrurile au ajuns până la acest nivel. Într-adevăr, au apărut poze cu o femeie lângă mine, dar ea este Georgiana, o prietenă de familie, nimic mai mult. Întorsătura asta a fost luată din nimic”, a mai spus designerul care i-a oferit soției Alina Sorescu un cadou inedit de ziua ei de naștere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
08 octombrie 2024
08 octombrie 2024