Prima pagină » Cancan ultimă oră » Alina Sorescu plânge pentru suferința fetițelor sale. Ce se întâmplă cu ele: „E o situație grea”

Alina Sorescu plânge pentru suferința fetițelor sale. Ce se întâmplă cu ele: „E o situație grea”

10 apr. 2023, 19:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Alina Sorescu a fost invitată la emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV și a vorbit despre cel mai dureros moment prin care a trecut recent. Cântăreața a fost nevoită să se despartă de fetițele sale, căci instanța a decis ca acestea să locuiască și cu tatăl lor, Alexandru Ciucu.

La sfârșitul anului trecut, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au anunțat că divorțează după 12 ani de relație. Cele două fetițe, Raisa și Carolina, au rămas inițial în grija mamei.

Alina Sorescu: „Despărțirea a fost dureroasă”

„Când ai plâns ultima oară?”, a fost întrebată Alina Sorescu în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV. Atunci, Alina Sorescu a adus în discuție momentul când Alexandru Ciucu a venit să le ia pe fetițele lor, căci judecătorul a decis ca acestea să locuiască o săptămână cu mama lor, o săptămână cu tatăl.

„Despărțirea a fost dureroasă, și mama a plâns, dar și fetițele, după cum se vede în imaginile surprinse de Spynews.ro. „Cred că a văzut toată lumea când am plâns ultima oară. E o perioadă delicată în viața mea și plâng evident… când plâng fetițele, plâng și eu. (…)

Nu vorbim aici despre relația cu fostul soț, ci despre schimbarea din viața fetițelor. E o situație grea pentru ele și de asta îmi este și mie greu. Ca orice mamă, când îți vezi copilul că plânge…”, a mărturisit Alina Sorescu, conform protv.ro.

Artista a povestit că s-a implicat în mai multe proiecte caritabile pentru a ajuta alte mame.

„De asta cumva în perioada asta sunt și mai sensibilă și mă implic în evenimente caritabile. Săptămâna viitoare am un concert caritabil pe care îl susțin la Ateneul Român și care are o cauză nobilă.

Numai o mamă poate să înțeleagă suferința unei alte mame și voi cânta pentru a lupta să strângem fonduri pentru bebelușii născuți prematur, internați la spitalul Marie Curie”, a adăugat Alina Sorescu.

Instanța a decis ca fetițele să locuiască o săptămână cu mama lor, iar următoarea cu tatăl

Instanța a decis pe 15 martie ca fetițele Alinei Sorescu să locuiască o săptămână cu mama lor, iar următoarea cu tatăl. Cântăreața nu e de acord mai ales pentru binele copiilor, așa că va face apel, după cum a anunțat într-un mesaj pe Facebook.

„A fost un an greu cu procese și ordonanțe și încerc cu toată ființă mea să rămân demnă în demersul meu de a avea și eu și fetele o viață liniștită. Soluția pronunțată astăzi de instanța este că fetițele să stea o săptămâna la mama și o săptămâna la tată.

Voi lupta de această dată eu până la capăt și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe, pentru a le crește într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut”, a explicat Alina Sorescu în mediul online.

Artista are de gând să lupte pentru binele fetițelor, vrea să locuiască doar cu ea, să aibă un program bine stabilit, să nu se plimbe din casă în casă.

„Nu va fi ușor, pentru că tatăl lor și-a schimbat cu totul atitudinea față de copii în acest an și cere drepturi egale cu mama. Sper că fetițele să nu fie plimbate dintr-o parte în altă până la 18 ani, pentru că acest program este bulversant pentru ele, le va putea dezechilibra emoțional și afecta procesul educațional și de creștere.

Am permis tatălui să se implice din momentul în care și-a arătat disponibilitatea, dar trebuie însă să ne gândim că sunt fetițe de 9 și 6 ani, că au nevoie de stabilitate și păstrarea unei rutine de zi cu zi, mai ales pentru programul școlar. Sper că judecătorii să înțeleagă că acest program nu este bun pentru orice copil și în orice condiții”, a transmis ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *