Prima pagină » Cancan ultimă oră » Alina Sorescu, după ce s-a spus că Alexandru Ciucu și-ar fi dorit o împăcare: „Lucrurile încă nu s-au clarificat”

Alina Sorescu, după ce s-a spus că Alexandru Ciucu și-ar fi dorit o împăcare: „Lucrurile încă nu s-au clarificat”

01 iun. 2022, 19:02,
în Cancan ultimă oră

Alina Sorescu a făcut declarații surprinzătoare, după ce s-a spus că Alexandru Ciucu și-ar fi dorit o împăcare. Artista și creatorul de modă sunt în divorț, după mai bine de un deceniu de relație. Pentru a nu mai lăsa loc de interpretări, cântăreața a venit astăzi, 1 iunie, în fața telespectatorilor, în cadrul unei emisiuni TV, și a dezvăluit adevărul.

A încercat sau nu designerul să-i intre înapoi în grații? Iată ce a răspus blondina!Alina Sorescu a făcut noi declarații, după ce s-a spus că Alexandru Ciucu și-ar fi dorit o împăcare. Cei doi se află în plin proces de divorț, după ce artista a depus actele la începutul anului curent, mai exact în luna februarie. În prezent, ea și designerul sunt încă în faza în care discută custodia fiicelor lor, Elena Carolina și Ana Raisa.

Alina Sorescu, după ce s-a spus că Alexandru Ciucu și-ar fi dorit o împăcare

Alina Sorescu a dezvăluit câteva detalii inedite despre proiectele ei profesionale, dar și despre partea personală. Cântăreața a vorbit public despre situația delicată în care se află acum, odată cu despărțirea de Alexandru Ciucu.

În cadrul emisiunii, Alina Sorescu a fost întrebată direct dacă a existat o încercare de împăcare din partea lui Alexandru Ciucu. Cântăreața a infirmat zvonurile imediat, susținând că acest lucru nu s-a întâmplat. Așadar, conform spuselor ei, acestea sunt doar niște speculații.

Alina Sorescu a ținut să puncteze că situația delicată prin care trece acum nu e una nouă, ci destul de veche. Cei care i-au fost alături în aceste momente au fost părinții săi, motiv pentru care le mulțumește.

„Situația prin care trec eu acum nu e nouă, e o situație destul de veche. Părinții mei au fost alături de mine. Toată familia mea a fost alături de mine, familia mea extinsă. Le mulțumesc tuturor care m-au sprijinit să am curaj în ceea ce simt și să merg până în pânzele albe pentru a fi împăcată, liniștită”, a transmis Alina Sorescu, la Antena Stars.

Alina Sorescu: „Nu sunt încă liniștită”

În același timp, Alina Sorescu a subliniat faptul că problemele din căsnicia cu Alexandru Ciucu au apărut de mult timp. A infirmat însă zvonul potrivit căruia ea s-ar fi mutat cu fiicele lor în urmă cu un an. Acest lucru, spune ea, s-a produs abia în februarie.

„Nu e simplu și nu sunt încă liniștită, pentru că lucrurile încă nu s-au clarificat. Cum am spus, m-am mutat cu fetițele și am depus acțiunea de divorț în februarie, când Alexandru era plecat la un master la Paris”, a adăugat ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
08 octombrie 2024
08 octombrie 2024