Prima pagină » Cancan » Alina Sorescu, dezvăluiri despre o nouă căsătorie. Când s-a produs ruptura de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu, dezvăluiri despre o nouă căsătorie. Când s-a produs ruptura de Alexandru Ciucu

06 iun. 2022, 09:22,
în Cancan

Recent, Alina Sorescu a dat de înțeles că are în plan o nouă căsătorie, dacă se va ivi ocazia, semn că nu și-a pierdut încrederea în iubire. Cu toate azcestea, artista se focusează în prezent pe divorțul de Alexandru Ciucu. De asemenea, Alina Sorescu a mai precizat că prioritatea ei sunt cele două fetițe ale cuplului, a căror custodie încearcă să o obțină.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu păreau unul dintre cele mai sudate cupluri din România, dar, din păcate, au ajuns la divorţ! Cei doi s-au despărţit după mai bine de un deceniu de căsnicie, în care au împărțit bune și rele. Recent, cântăreaţa a vorbit în premieră despre această perioadă a vieţii sale. După cum se știe, divorțul dintre cei doi nu este deloc simplu deoarece la mijloc sunt cele două fiice ale cuplului. Și totuși, flacăra iubirii dintre cei doi nu s-a stins brusc, relațiile s-ar fi răcit în urmă cu mai bine de câteva luni, când au decis să se separe.

Când s-a produs ruptura dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Până la momentul actual, Alina și Alexandru au fost foarte discreți în ceea ce privește motivul pentru care au ajuns să ia o astfel de decizie radicală. Sunt voci, însă, care spun că, de fapt, relația lor s-a răcit de acum circa un an, când designerul a fost surprins în compania unei alte femei. Chiar dacă au negat vehement că ar avea probleme de cuplu, iată că acum se despart la tribunal.

Pentru vedera de televiziune este o perioadă delicată, ba chiar a trebuit să se lupte cu soțul ei pentru custodia fetelor pe perioada procesului. Prima luptă a câștigat-o, însă spune că fostul ei partener de viață nu se va lăsa prea ușor până nu va obține ce-și dorește.

„Nu e simplu și nu sunt încă liniștită, pentru că lucrurile încă nu s-au clarificat. Eu m-am mutat cu fetițele și am depus acțiunea de divorț în februarie, când Alexandru era pleca la un master la Paris. Nu este adevărat că el a încercat să ne împăcăm.

Cum am mai spus, lucrurile sunt mai vechi, nu a fost o decizie luată peste noapte. Divorțul este departe de a se încheia, dar încerc să fiu liniștită. El cere ca fetele să rămână la el. Fetițele mi-au fost încredințate mie în primă instanță, însă acum el epuizează toate căile de atac”, a precizat Alina Sorescu.

Alina Sorescu, dezvăluiri despre o nouă căsătorie

În cel mai recent interviu acordat pentru un post de televiziune, Alina Sorescu a fost întrebată dacă s-ar mai căsători vreodată, după ce se va concretiza divorțul de Alexandru Ciucu. Ei bine, răspunsul ei a luat prin surprindere pe absolut toată lumea. Și aceasta deoarece blondina încă nu și-a pierdut încrederea și este gata ca, la momentul potrivit, să mai dea o șansă iubirii.

Cu toate acestea, până atunci, ea se concentrează pe divorțul de soțul ei, iar prioritatea o reprezintă câștigarea custodiei celor două fiice pe care le are împreună cu acesta.

„N-aș spune nu niciodată. Nu mă gândesc acum la asta. Prioritatea mea sunt fetițele. Este firesc să-mi doresc să fim bine, să fim fericite. Nu mă gândesc departe, divorțul nici nu a început să aibă loc”, a mai explicat Alina Sorescu.

Ei bine, declarațiile artistei vin la scurt timp, după ce au apărut zvonuri conform cărora Alexandru Ciucu ar avea deja o relație nouă. Ambii au fost întrebați dacă este sau nu adevărat, însă niciunul nu a dat detalii. În ceea ce o privește pe Alina Sorescu, rămâne de văzut dacă va mai îmbrățișa ideea de căsătorie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`