Prima pagină » Cancan ultimă oră » Alina Sorescu a făcut dezvăluiri în premieră despre trecutul său

Alina Sorescu a făcut dezvăluiri în premieră despre trecutul său

16 iul. 2024, 22:00,
în Cancan ultimă oră

Alina Sorescu a împlinit 38 de ani și, în ciuda momentelor tensionate care încă există din cauza proceselor pe care le are cu tatăl fetițelor sale, artista spune că se simte mai fericită și mai împlinită ca niciodată.

Despre Alina Sorescu se poate spune că a crescut pe scenă. Cântă de la 4 ani și în prezent are o carieră de succes și este îndrăgită de milioane de români. Artista a fost eleva compozitorului Ioan Luchian Mihalea și a făcut parte grupul Minisong condus de regretatul dirijor.

Alina Sorescu a făcut dezvăluiri în premieră despre trecutul său

Invitată în platoul Star Matinal, Alina Sorescu a deschis cutia cu amintiri și a vorbit despre copilărie. Arista a dezvăluit că ea a urcat pe scenă încă de când avea vârsta de 4 anișori.

„Eu am început să cânt de la 4 ani. (…) Ai mei m-au văzut că eram mereu prin casă, îmi făceam scenă din orice, îmi plăcea. Evident că prima dată părintele observă talentul copiilor. (…) Totul a venit pe parcurs. Nu știu dacă am realizat vreodată că ce voi face de la o vârstă fragedă va fi și meseria mea”, a spus Alina Sorescu.

Artista a mărturisit că se consideră norocoasă că părinții ei i-au observat talentul încă de mică și au îndrumat-o, chiar dacă mama și tatăl ei nu au avut absolut nicio legătură cu domeniul muzical.

Întrebată dacă a avut un moment în care a pus muzica pe locul doi, cântăreața a recunoscut că da.

„Da. Așa e viața, câteodată faci tot felul de alegeri și la un moment dat realizezi că nu au fost cele mai potrivite, dar da, a fost o perioadă în care nu am mai crezut cu atât de multă tărie în ce simt eu, am pus alte lucruri înainte.(…) Muzica a fost prima mea pasiune, iar în perioada asta în care am avut și încercări, a fost și modalitatea prin care mi-am recuperat puterea și încrederea să merg mai departe”, a mai spus Alina Sorescu.

Alina Sorescu, mesaj emoționat de mulțumire pentru părinți

Alina Sorescu a avut întotdeauna o relație extrem de apropiată cu părinții săi. Emoționată, artista le-a mulțumit celor care i-au dat viață pentru tot sprijinul acordat de-a lungul anilor.

„Le mulțumesc pentru că m-au susținut necondiționat și când eram eu copil, acum și cu fetițele. Ei sunt sprijinul meu principal în a le crește pe fetițe, așa au fost încă de la naștere. Ei m-au ajutat. Mă emoționez mereu când vorbesc de fete și de părinții mei, ei sunt motorul meu întotdeauna”, a mai spus Alina Sorescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *