Prima pagină » National » Alina și Ilan Laufer s-au mutat într-o casă de lux. Acum, gemenii au un dormitor de poveste

Alina și Ilan Laufer s-au mutat într-o casă de lux. Acum, gemenii au un dormitor de poveste

27 iul. 2023, 14:36, 1 ,
în National

Alina și Ilan Laufer s-au mutat de opt ori în ultimii zece ani, iar acum locuiesc într-o casă de lux, care este situată în zona Băneasa. Până anul trecut, familia Laufer locuia într-o vilă din Corbeanca, după care s-au mutat într-un apartament spațios. Oricum, Alina și Ilan Laufer sunt obișnuiți să schimbe des peisajul, acest lucru devenind o obișnuință.

Alina Laufer, mama a trei copii, dintre care doi gemeni, din mariajul cu Ilan, este cea care se ocupă de partea administrativă și de familie. Acesta nu a dorit să se bazeze pe ajutorul vreunei bone și preferă să-și îngrijească singură copiii. De partea cealaltă, Ilan Laufer este cel care aduce banii în casă. Recent, familia Laufer s-a mutat în casă nouă, ceva ce a devenit o obișnuință la cât de des schimbă locuințele.

Alina și Ilan Laufer s-au mutat în casă de lux

Alina și Ilan Laufer și-au făcut o casă la Cornu, dar și-au terminat și vila din Băneasa în care vor locui de acum încolo. Este la doi pași de grădinița gemenilor de 2 ani și jumătate, Davina și Nathaniel, și extrem de aproape de parcul Herăstrău așa că nu își mai dorește nimic în plus. În paralel cu casa pe care și-au făcut-o la Cornu, lipită de cea a mamei Alinei, soții Laufer și-au terminat și casa nouă din Băneasa și sunt extrem de fericiți.

Au amenajat-o după bunul lor plac, și-au pus amprenta asupra design-ului interior și se bucură din plin de ce a ieșit. Nu au făcut rabat de la nimic, și-au luat un pat matrimonial generos și le-au acordat gemenilor familiei cea mai mare cameră din casă pentru ca micuții să se simtă confortabil și în largul lor și să aibă spațiu pentru jucării.

„M-am mutat în casă nouă, sunt fericită! Suntem experți în mutat. În cei 10 ani împreună ne-am mutat de 8 ori, dar ne place lucrul ăsta și sperăm că acum este definitiv, deși  acest pentru totdeauna este relativ, pentru că noi suntem o familie și ne simțim bine oriunde ne mutăm împreună. Viața ne face să ne relocăm și să ne adaptăm mereu, oriunde ne mutăm și ne aflăm.

Cel mai important la această mutare este că avem grădinița la două minute distanță de casă. Chestia asta cu mutările este o pasiune pe care nu pot să  descriu, încerci să fie totul pentru totdeauna, dar nu știi dacă o să fie, așa e la noi cu mutatul. Nouă ne place să ne mutăm des și să schimbăm peisajul”, a mărturisit Alina Laufer.

Alina și Ilan, 10 de mariaj

Alina și Ilan Laufer au împlinit, în urmă cu două luni, 10 ani de la căsătorie. Omul de afaceri a vorbit atunci despre sentimentele puternice ce îi leagă, printr-un mesaj foarte pasional.

„10 ani de căsnicie alături de tine, scumpa mea soție! Felicitări până la cer! În 10 ani se poate schimba întreaga lume, dar noi am reușit să ne menținem dragostea vie. Familia noastră e cea mai mare realizare din această viată. La mulți ani cu bucurie, scumpa mea soție”, a fost mesajul postat de Ilan Laufer pe contul de socializare.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024