Prima pagină » Cultural » Alina Radi s-a iubit cu un milionar celebru. Concurenta de la Survivor România 2023 ascunde un trecut amoros controversat

Alina Radi s-a iubit cu un milionar celebru. Concurenta de la Survivor România 2023 ascunde un trecut amoros controversat

15 feb. 2023, 10:08,
în Cultural

Alina Radi s-a iubit cu un milionar celebru. Aceasta a rămas însărcinată la vârsta de 23 de ani, dar s-a despărțit de tatăl copilului ei. Artista regretă relația pe care a avut-o în tinerețe și nu mai păstrează legătura cu bărbatul căruia i-a dăruit un băiat. Alina Radi își asumă rolul de mamă singură și se bucură din plin de viață. Cântăreața a trăit în urmă cu ceva ani o frumoasă poveste de dragoste alături de nimeni altul decât Nick Rădoi, iar după ce s-au despărțit, aceștia au rămas în relații bune. Concurenta de la Survivor România 2023 ascunde un trecut amoros controversat.

Alina Radi s-a iubit cu un milionar celebru

Alina Radi este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România. Aceasta are o carieră de succes în muzică și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Artista se bucură din plin de celebritate și de noua provocare din carieră. Vedeta se află pe lista Războinicilor în faimoasa competiție Survivor România 2023.

Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Alina Radi ascunde o poveste de viață impresionantă. Solista are un trecut amoros tumultuos și s-a iubit în urmă cu câțiva ani cu nimeni altul decât milionarul Nick Rădoi. Alina Radi are doar cuvinte de laudă pentru fostul partener de viață și regretă că s-a despărțit de acesta pentru că își dorea carieră, nu familie.

„Am rămas prietenă cu Nick, ne respectăm pentru că suntem doi oameni maturi care au trăit o poveste frumoasă de dragoste. A înțeles de acum 10 ani că eu îmi doresc o carieră, nu viață de familie. Poate acolo am greșit și Dumnezeu mi-a dat o palmă pentru că, după ce am pus punct relației, toate mi-au mers pe dos.”, a declarat vedeta tv.

Concurenta de la Survivor România 2023 are un băiat dintr-o relație anterioară, dar își asumă rolul de mamă singură. Cântăreața nu mai păstrează legătura de mult timp cu tatăl copilului ei. Alina Radi este extrem de discretă când vine vorba de viața privată, dar face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Aceasta se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să pozeze sexy ori de câte ori are ocazia.

Și celebra Corina Caragea este rezervată în declarații privind viața personală. Deși nu a pozat nud, prezentatoarea își surprinde fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze sexy. O altă vedetă care arată spectaculos și nu ține cont de vârstă este Catrinel Sandu. Aceasta se dedică familiei și se bucură de succes în carieră.

Ce spune vedeta despre tatăl copilului ei

Alina Radi regretă relația pe care a avut-o cu tatăl copilului ei, însă se declară o femeie împlinită alături de băiatul său. Cântăreața a rămas în relații tensionate cu fostul partener de viață și consideră că perioada în care a fost împreună cu acesta a fost o mare greșeală.

„Suntem oameni și cu toții greșim, e ceva normal, din asta învățăm. Fiecare greșeală pentru mine a fost o lecție importantă. Sincer îmi pare rău că nu am investit mai mult în mine ca artist, că nu am muncit mai mult. Singura mea greșeală și cea mai mare este că m-am implicat într-o relație interzisă și am realizat prea târziu. Mi-am trăit și visul de prezentator până a apărut satana în viața mea, individul cu care am rămas însărcinată și mi-a stricat toate planurile.

În momentul de față sunt fericită că am un copil minunat, încă sunt foarte focusată pe muzică și educația copilului meu. Am o viață frumoasă și m-am obișnuit așa, singură.”, a mărturisit aceasta.

Alina Radi își asumă trecutul controversat și rolul de mamă singură. Artista se bucură de succes în carieră și este încrezătoare că va cuceri publicul la Survivor România 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
28 octombrie 2024
28 octombrie 2024