Prima pagină » Cancan » Alina Pușcău, primele dezvăluiri despre nuntă. Ce spune despre bărbatul care i-a furat inima

Alina Pușcău, primele dezvăluiri despre nuntă. Ce spune despre bărbatul care i-a furat inima

12 ian. 2021, 15:04,
în Cancan

Frumoasa româncă Alina Pușcău rupe tăcerea și anunță că va face nuntă în acest an. Ba chiar a precizat că alesul inimii ei nu este român. De-a lungul timpului a fost, pe rând, iubita mai multor vedete internaționale, printre care se numără Vin Diesel, Edward Norton sau Hugh Jackman. Însă acum, fosta concurentă de la Ferma, care a avut o copilărie dramatică, are de gând săse așeze la casa ei.

Supermodelul care a făcut furori la „Ferma” în 2020 și-a găsit, în sfârșit, alesul după foarte mulți ani de căutări. Acum, vedeta care a ajuns la 39 de ani e mai hotărâtă ca oricând. Ea a făcut anunțul în emisiunea lui Cătălin Măruță. Cu toate acestea, ea nu a dezvăluit identitatea celui care i-a furat inima, dar a specificat că nu este român.

Alina Pușcău face nuntă anul acesta

Alina Pușcău a mărturisit că urmează să facă pasul cel mare în cursul anului 2021 în America. Invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, Alina Pușcău a făcut câteva dezvăluiri despre cel care i-a furat inima. Ba mai mult decât atât, aceasta a mărturisit că urmează să facă pasul cel mare în cursul anului 2021 în America.

„Da (n.r. – se mărită). Nu vreau să dau detalii, e de încredere. E un băiat extraordinar. Nu a fost niciodată în România. I-am cunoscut familia, dar el nu mi-a cunoscut mama. M-a cerut de câteva ori de soție, dar nu am fost pregătită. Acum sunt. O să te invit la nuntă, nu o să fie în România. Nu pot să dau detalii (n.r. – dacă iubitul ei e din America). O să îmi fac rochia de mireasă pe comandă. La sfârșitul lunii plec să îmi iau cetățenia în America. Trebuie să învăț 100 de întrebări din istoria Americii”, a declarat Alina Pușcău în emisiunea La Măruță.

Nu este la prima cerere în căsătorie

De asemenea, moderatorul emisiunii a încercat să afle mai multe detalii despre misteriosul bărbat care a cerut-o în căsătorie, dar cu toate astea, Alina Pușcău a decis să nu dea foarte multe detalii despre relație. În plus, modelul a recunoscut că aceasta nu a fost prima cerere în căsătorie.

„Aveam un timp în care trebuia să mă redescopăr pe mine. Mi-a fost frică de mine, să merg pe drumul ăsta. Eram ca un bărbat, credeam că stau în cușcă, că nu mai pot să ies. Acum m-am redescoperit pe mine, la 39 de ani…”, a mai adăugat Alina Pușcău.

A fost iubita lui Vin Diesel

Alina Pușcău și Vin Diesel s-au cunoscut pe când modelul avea doar 17 ani. Cu toate acestea, relația lor a început abia după câțiva ani, atunci când Alina era o tânără de 23 de ani. În ciuda faptului că era doar o puștoaică, Pușcău a realizat că relația lor nu va rezista. Astfel, concurenta de la Ferma a mărturisit că nu doar diferența de vârstă de 15 ani dintre ei ar putea contribui la eșec.

Altele au fost motivele pentru care au ales să se despartă. Astfel, modelul a decis să îi spună adio starului după ce acesta i-a spus că își dorește copii. Pe de altă parte, gelozia actorului era un alt impediment. Românca a dezvăluit că Vin Diesel era deranjat pe atunci de programul încărcat al modelului. Însă timpul a trecut, iar acum Alina Pușcău este mai hotărâtă ca oricând să facă nuntă în 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`