Prima pagină » Cancan ultimă oră » Alina Pușcaș, superbă în costum de baie, la 38 de ani. Vedeta și soțul ei se bucură de o vacanță de vis

Alina Pușcaș, superbă în costum de baie, la 38 de ani. Vedeta și soțul ei se bucură de o vacanță de vis

01 aug. 2024, 18:00,
în Cancan ultimă oră

Este una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din România și reușește să impresioneze la fiecare apariție. Alina Pușcaș arată demențial în costum de baie, la 38 de ani.

Fără îndoială, pentru Alina Pușcaș vârsta e doar un număr. O spun imaginile postate de frumoasa prezentatoare TV pe rețelele de socializare vorbesc de la sine. E mamă a trei copii, însă are o siluetă de invidiat și reușește să se mențină cât mai naturală.

Alina Pușcaș, superbă în costum de baie, la 38 de ani

Recent, Alina Pușcaș și soțul ei s-au bucurat de o vacanță de vis în Capri alături de câțiva prieteni. Prezentatoarea TV și bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani s-au afișat în ipostaze tandre, iar vedeta nu a ezitat să își lase la vedere corpul perfect, dar și bronzul care-i pune în evidență formele.

Prezentatoarea Te cunosc de undeva a făcut publice mai multe fotografii în care apare în costum de baie. Imaginile sunt dovada clară că Alina Pușcaș are o siluetă la care multe doamne și domnișoare poate doar visează. Cu un abdomen bine lucrat, vedeta a făcut furori în mediul online.

Cum reușește Alina Pușcaș să se împartă între viața personală și profesională

Cu ceva vreme în urmă, prezentă în platoul Star Matinal, Alina Pușcaș a vorbit despre cum reușește să se împartă între viața de mamă și soție și cea profesională. Prezentatoarea de la Te cunosc de Undeva a mărturisit că nu prea mai are timp pentru ea.

„Nu mai am timp pentru mine. (…) Acum e tot mai greu. În paralel cu toate treburile pe care le am, administrative și așa, m-am ocupat un pic mai mult și de partea de șantier, care în sfârșit nu mai e șantier. Suntem aproape gata și noi cu casa la care muncim de vero 3 ani, mulțumită sectorului 1, care ne-a ținut cu o reautorizare pentru 2 ferestre, 8 luni.”, spune Alina Pușcaș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *