Prima pagină » Actualitate » Alina Pușcaș și-a amenajat bucătăria din noua casă! Ce idee năstrușnică a avut vedeta

Alina Pușcaș și-a amenajat bucătăria din noua casă! Ce idee năstrușnică a avut vedeta

04 oct. 2024, 08:37,
în Actualitate

Alina Pușcaș și-a amenajat bucătăria din noua casă. Prezentatoarea de la show-ul „Te cunosc de undeva” a publicat în mediul online imagini cu bucătăria renovată din casa nouă. Ea are o bucătărie de vis care a fost foarte apreciată de fani.

Alina Pușcaș și-a amenajat bucătăria din noua casă

Alina Pușcaș a împărtășit cu fanii de pe Instagram, primele imagini cu bucătăria sa de la începerea construcției locuinței, deși renovarea completă nu este încă gata. Aspectul este unul superb și foarte primitor.

În urmă cu câțiva ani, Alina Pușcaș, împreună cu soțul ei, Mihai Stoenescu, și cei trei copii, locuiau într-un apartament. Deoarece sunt o familie numeroasă, aceștia au dorit permanent mai mult spațiu, așa că au ales să se mute la casă. Cei doi au achiziționat un teren în 2018 și s-au pus pe treabă.

Construcția a început în 2020 iar în prezent casa este gata, însă nu este decorată complet. Vedeta își poate, astfel, decora totul după bunul plac și nu ezită să împărtășească ceea ce face cu fanii ei din mediul online.

Alina a publicat un videoclip în care se observă toate detaliile din proaspăt decorata bucătărie. Ea a optat pentru un design modern, care are culori ce oferă un contrast luminos și cald iar luciul completează aspectul de lux.

„Cam asa a ieșit bucătăria noastră după lupte seculare Mai lipsesc – masca de sus de 20 cm și storurile pentru geamuri (le fac din in cu bumbac)“, a scris Alina Pușcaș fanilor de pe Instagram.

Fanii Alinei Pușcaș au avut reacții diverse, însă majoritatea absolută a acestora au fost de apreciere a stilului pe care vedeta l-a adoptat pentru bucătăria sa.

„Și eu care credeam că a mea e cea mai frumoasă. Când o să am o casă mai mare așa o să fie” / „Așa visez și eu, să fiți sănătoși” „Wow, de vis. Să o stăpâniți sănătos și să gătiți mâncăruri foarte bune. Ce să mai zic, să o îngrijiți mult că e superbă rău”, au comentat fanii vedetei.

Și-a dat gata fanii cu un pictorial sexy

Alina Pușcaș a pozat recent în ipostaze surprinzătoare, așa cum fanii nu au mai văzut-o până acum. Prezentatoarea TV a adoptat ținute și look-uri extrem de sexy, punându-și silueta perfectă în valoare. Cu un trup de invidiat la vârsta de 38 ani, după 3 nașteri, Alina Pușcaș a îmbrăcat ținute îndrăznețe.

Prezentatoarea TV este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare ale momentului, fiind foarte apreciată atât pentru frumusețea ei, cât și pentru cariera ei și familia superbă pe care o are.

În noile fotografiile în care a ales să poarte ținute sexy, Alina Pușcaș a exersat câteva mișcări de dans, arătând că are un corp atletic, cu posture elegante.

Frumoasa prezentatoare este adepta sportului și îi place să facă mișcare ori de câte ori are ocazia și este foarte îndrăgostită de dans. Alina Pușcaș practică dans de mai mult timp și se bucură și de efectele lui, având un trup armonios.

Chiar dacă e mămică, Alina nu uită să aleagă și ținute sexy care îi pun în valoare formele și stilul vestimentar. Pentru a se menține în formă, Alina Pușcaș are grijă să aibă un stil de viață echilibrat, având o dietă sănătoasă și făcând mult sport. Prezentatoarea TV are și momente când simte nevoia să țină o dietă pentru a scăpa mai rapid de câteva kilograme în plus, în special după perioada de sărbători.

Acum, Alina Pușcaș și-a amenajat bucătăria din noua casă și le-a arătat și fanilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
04 octombrie 2024
04 octombrie 2024