Prima pagină » Cancan » Alina Pușcaș, o vedetă la înălțime. Ce spune frumoasa actriță despre provocările din viața privată

Alina Pușcaș, o vedetă la înălțime. Ce spune frumoasa actriță despre provocările din viața privată

24 feb. 2022, 10:07,
în Cancan

Una dintre cele mai frumoase femei din lumea mondenă, Alina Pușcaș, este o vedetă la înălțime. Aceasta se bucură de o carieră de succes în televiziune, iar pe plan personal se declară împlinită alături de bărbatul care i-a cucerit inima. Celebra actriță și prezentatoare este extrem de apreciată de public, iar aparițiile ei în showbiz-ul autohton sunt de fiecare dată apreciate.

Dincolo de celebritate, îndrăgita vedetă a avut parte de situații surprinzătoare pe plan personal, iar de când a devenit mamă, s-a schimbat complet. Iată ce spune frumoasa actriță despre provocările din viața privată.

Alina Pușcaș, o vedetă la înălțime și o femeie împlinită

La vârsta de 36 de ani, Alina Pușcaș se bucură din plin de viață și de aprecierea publicului autohton. Frumoasa prezentatoare a emisiunii ,,Te cunosc de undeva” radiază de fericire alături de soțul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu. Aceștia au împreună trei copii superbi de care sunt tare mândri.

Vedeta arată spectaculos și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene. Cu o înălțime de 1,75 m și o siluetă perfectă, Alina Pușcaș face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Aceasta este extrem de activă și pe rețelele de socializare, iar fotografiile în ipostaze sexy sunt apreciate de fani.

Cu toate că trecutul frumoasei actrițe a fost plin de evenimente triste, fiind marcată de un mariaj eșuat, aceasta și-a găsit fericirea alături de bărbatul cu care este căsătorită de mai mulți ani și care o răsfață mereu.

Răsfățată de soț este și fosta prezentatoare de știri Anca Lungu. Aceasta s-a retras din televiziune și a plecat din țară împreună cu partenerul ei de viață.

Alina Pușcaș este mai fericită ca oricând și se menține într-o formă fizică de invidiat. Prezentatoarea a mărturisit cum reușește să arate atât de bine și care sunt secretele ei de înfrumusețare.

,,Mănânc proteină animală, vegetală și multe vitamine. Nu mănânc zilnic carne. Între mese nu ciugulesc nimic. Am renunțat la pâine. Mai gust prin vacanțe ce mă tentează. Legume cât cuprinde, fructe mai puțin și sport, foarte mult sport.”, a precizat frumoasa vedetă.

De curând, aceasta a împărtășit cu fanii din mediul online dieta pe care o urmează de ceva vreme, dietă pe care a primit-o de la Monica Anghel și care a avut rezultate spectaculoase.

Ce spune celebra prezentatoare despre provocările vieții de familie

Dincolo de succesul pe plan profesional, Alina Pușcaș se bucură din plin de rolul de mamă. Aceasta a recunoscut că are parte în fiecare zi de provocări alături de cei mici, iar vedeta radiază de fericire de când are trei copii.

Prezentatoarea emisiunii ,,Te cunosc de undeva” reușește să îmbine perfecte planul profesional cu cel personal, fiind ajutată de Mihai Stoenescu, partenerul ei de viață.

De rolul de mămică se bucură din plin și frumoasa Anca Serea. Cu toate că a avut parte de multe suferințe în trecut, aceasta și-a găsit fericirea alături de Adrian Sînă, bărbatul care i-a cucerit inima.

Frumoasa Alina Pușcaș a dezvăluit cum este ea în viața privată și în ipostaza de mamă.

„Viața de mămică este solicitantă. Pare că pot să fac față. Mă descurc. E obositor, solicitant, dar e foarte frumos. (…)

Nu sunt o mamă care crede că tot ce cere copilul este bine și nici genul de mamă care își cocoloșește copiii. Trebuie să ia cumva viața în piept, nu pot să-i țin tot timpul sub aripa mea.”, a declarat aceasta.

Când vine vorba de soțul ei, Alina Pușcaș are doar cuvinte de laudă. Aceasta a mărturisit că relația lor a fost una atipică, însă în prezent se iubesc mai mult ca oricând.

,,12.10.2019, după aproape 5 ani de relaţie, ne căsătoream (cu puţin timp înainte de pandemie). Noi am abordat varianta inversă tradiţiei… Primii cinci ani am fost ocupaţi să facem cei trei copii şi după aceea ne-am hotărât sa facem şi pasul.

Doamne ajută să ne ţină tot aşa Dragostea – Nebuni, Pasionali, Răi, Buni, Supăraţi, Fericiţi, Geloşi, Rockeri, Părinţi Nonconformişti şi Iubitori… cu tot ceea ce ar trebui să simţim într-o relaţie completă!”, a precizat aceasta.

Frumoasa Alina Pușcaș este o vedetă la înălțime, având o carieră de succes în televiziune și o familie superbă de care este tare mândră. Îndrăgita actriță și prezentatoare tv este extrem de apreciată de public și de colegii de breaslă.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *