Alina Pușcaș nu a pozat în Playboy! Vedeta a fost înșelată la câteva luni de la nuntă

20 iul. 2022, 11:00,
BZI.ro, în Cancan

Cu toate că Alina Pușcaș se afișează în ipostaze provocatoare ce stârnesc imaginația bărbaților, aceasta nu a pozat în Playboy. Pentru a se menține în formă, vedeta petrece destul de multe ore în sala de fitness. Mai mult de atât, se pare că aceasta a cochetat și cu modellingul, însă a renunțat din cauza traiului pe care trebuia să îl aibă.

Deși actrița este extrem de fericită în prezent alături de soțul său, Alina Pușcaș a fost înșelată în trecut. Vedeta a încercat să treacă peste infidelitatea partenerului, însă nu a reușit și au decis să divorțeze. 

Alina Pușcaș nu a pozat în Playboy

Alina Pușcaș este cunoscută pentru aparițiile sale provocatoare. Vedeta are un corp de invidiat și nu se sfiește să fie surprinsă în ipostaze ce pun pe jar imaginația bărbaților. Frumoasa actrița, la începutul carierei a fost surprinsă nud în mai multe scene din serialul „Narcisa sălbatică”. Cu toate că Alina Pușcaș nu a acceptat să pozeze în Playboy, aceasta nu ezită să fie fotografiată în ipostaze sexy. Pe pagina sa de Instagram, vedeta a postat o imagine în care apare topless într-o piscină. Actrița a fost surprinsă în timp ce stătea cu spatele și își acoperea cu o mână senzual sânii. Aceasta arată senzațional și se poate mândri cu un corp sculptat. Mai mult de atât, Alina Pușcaș petrece foarte multe ore în sala de fitness pentru a arăta impecabil. De asemenea, și Vica Blochina are un corp de invidiat ce nu îi trădează vârsta. Blondina merge deseori la medicul estetician pentru a se întreține. 

De asemenea, puțini știu faptul că înainte de a lucra în televiziune, Alina Pușcaș a cochetat și cu modellingul, însă a renunțat. Actrița a precizat că trebuia să locuiască în Milano și să meargă la foarte multe casting-uri pe zi. Pe lângă viața costisitoare, aceasta a mai menționat că există multă gelozie în branșa respectivă și nu s-a simțit în stare să facă față. 

„Trebuie să alergi la o mie de castinguri pe zi, trebuie să locuiești acolo, propriu-zis, ceea ce presupune o viață foarte costisitoare: îți închiriezi un apartament, nu-ți poți permite să te deplasezi prin oraș numai cu taxiul, pentru că e scump, și-atunci bați toată ziua metroul și străzi necunoscute, fugind de la o poartă la alta. (…)Trebuie să faci față geloziilor din branșă (sunt nenumărate poveștile cu fete care le-au turnat colegelor, în sticla de șampon, cremă de depilat ca să le cadă părul) și așa mai departe… Eu nu m-am simțit în stare să fac față unui astfel de trai.”, a declarat Alina Pușcaș. 

Vedeta a fost înșelată la câteva luni de la nuntă

Actrița este căsătorită la momentul actual cu stomatologul Mihai Stoenescu în vârstă de 49 ani. Cei doi și-au unit destinele în 2017, iar doi ani mai târziu au organizat și nunta. Alina Pușcaș și-a cunoscut partenerul de viață prin intermediul unei prietene. Vedeta avea nevoie de un implant la o măsea și printr-o recomandare a ajuns să meargă la Mihai Stoenescu. Procedura a durat 5 minute, apoi cei doi au rămas de nedespărțit. 

Înainte de a fi căsătorită cu actualul soț, actrița a mai avut un mariaj care nu a durat foarte mult. La câteva luni de la nuntă, aceasta a aflat din presă că este înșelată cu o prietenă. Vedeta a sărit în apărarea fostului partener la momentul respectiv și a precizat că sărutul era strict amical. Actrița a încercat chiar să treacă peste acea întâmplare, însă nu a reușit și s-a ajuns la divorț. Mai mult de atât, se pare că cei doi au rămas în relații bune. 

„Am rămas în relații foarte bune, de prietenie, şi evident că s-au lămurit absolut toate lucrurile între noi. (…) Momentan, nu s-a pus problema vreunei împăcări, dar am învăţat că în viaţă nu există lucruri definitive sau categorice. Aşa că nu pot să spun dacă se va întâmpla să ne împăcăm vreodată sau nu. Viaţa ne va arăta”, declara vedeta la momentul respectiv. 

Alina Pușcaș este adeptă a pozelor provocatoare, însă nu a pozat în Playboy. Spre deosebire de Anda Adam ce a acceptat să pozeze nud, singurele momente în care actrița a apărut dezbrăcată au fost câteva scene din serialul „Narcisa sălbatică”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *