Prima pagină » Cancan » Alina Pușcaș, la vârsta marilor împliniri. Cum l-a cunoscut frumoasa vedetă pe partenerul ei de viață

Alina Pușcaș, la vârsta marilor împliniri. Cum l-a cunoscut frumoasa vedetă pe partenerul ei de viață

25 mart. 2022, 08:58,
BZI.ro, în Cancan

Celebra prezentatoare și actriță Alina Pușcaș a ajuns la vârsta marilor împliniri și se bucură din plin de viață. Aceasta are o carieră de succes în televiziune și o familie superbă de care este tare mândră. În pofida momentelor grele din trecut, Alina Pușcaș și-a îndeplinit cel mai mare vis, acela de a avea o familie. De când a devenit mamă, artista radiază de fericire alături de soțul ei. Puțini sunt cei care știu cum l-a cunoscut frumoasa vedetă pe partenerul ei de viață.

Alina Pușcaș se bucură de viață la vârsta marilor împliniri

Alina Pușcaș este o vedetă la înălțime. Prezentatoarea emisiunii ,,Te cunosc de undeva” este extrem de apreciată de public și de colegii de breaslă. Actrița s-a remarcat de la primele apariții în showbiz-ul autohton și are un număr impresionant de admiratori.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Alina Pușcaș se mândrește cu familia ei superbă. Aceasta este răsfățată de soț, iar de când a devenit mamă este mai fericită ca oricând. La vârsta de 36 de ani, vedeta se declară o femeie împlinită pe plan profesional și personal. Și prezentatoarea Oana Andoni are o familie superbă și este susținută mereu de partenerul ei de viață. Aceasta arată spectaculos și face furori la evenimentele mondene cu silueta fără cusur.

Alina Pușcaș este extrem de activă în mediul online unde își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze îndrăznețe. Și frumoasa prezentatoare Simona Gherghe se menține în formă și atrage privirile tuturor. Aceasta este discretă când vine vorba de viața privată, însă a fost de câteva ori protagonista unor controverse în showbiz-ul autohton. Și carismaticul prezentator Andi Moisescu nu ține cont de vârstă și se bucură din plin de viață alături de soție și copii.

Alina Pușcaș reușește să îmbine de minune cariera cu planul personal, declarându-se fericită și împlinită alături de soțul ei.

Cum l-a cunoscut îndrăgita vedetă pe cel care avea să îi devină soț

Alina Pușcaș are o căsnicie frumoasă alături de medicul stomatolog Mihai Stoenescu, bărbatul care i-a cucerit definitiv inima. Prezentatoarea emisiunii ,,Te cunosc de undeva” a mărturisit că s-a îndrăgostit imediat de cel care avea să îi devină soț și că s-au întâlnit prima dată chiar la cabinetul de stomatologie al soțului ei.

„Aveam nevoie de un stomatolog foarte bun pentru că aveam nevoie de un implant pentru o măsea. Mi-era foarte frică, nu știam cum se procedează … nu mai pierdusem niciun dinte până în acel moment și așa am dat de el. Printr-o prietenă comună am ajuns la el și acea procedură a durat pe ceas 5 minute și din acel moment am fost atât de impresionată de el încât nu l-am mai lăsat în pace și nici el pe mine.”, a declarat vedeta.

Când vine vorba de partenerul ei de viață, Alina Pușcaș are doar cuvinte de laudă. Aceasta a recunoscut că Mihai Stoenescu este un soț și un tată devotat și o ajută foarte mult cu copiii. Actrița a mărturisit că are parte de numeroase provocări de când a devenit mamă, însă se bucură din plin de viața de familie.

,,Nu am putut să cred vreodată că ar putea să existe cu adevărat o persoană care să mă completeze atât de mult şi care să mă şi influenţeze atât de mult în a învăţa nişte lucruri şi a mă adapta unor lucruri. Simt că am crescut lângă el foarte mult, el fiind oricum şi mai mare decât mine cu 10 ani, chiar am simţit că am ce să învăţ de la el.”, a declarat aceasta.

La vârsta de 36 de ani, Alina Pușcaș are o carieră impresionantă și o familie superbă de care este tare mândră. Vedeta se declară o femeie fericită alături de soțul ei și se bucură din plin de rolul de mămică.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *